Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbüntethetnek? Szültem...

Megbüntethetnek? Szültem babát 7 éve. Itthon voltam vele eddig de nem jelentettük le hogy megszületett. Itthon szültem. Igy hivatalosan ö nincs is. Tudodm gáz. De mit tegyek?

Figyelt kérdés
mások hogy intézik? pszichiátrián kezelnek mentségemre mondom féltem hogy a gyereknek baja lesz és üldöznek ezért nem jelentettem pár évig, most már jól vagyok csak most meg félek megbüntetnek.kérlek ne cikizzetek ki meg szeretném oldani a helyzetet, hogy iskolába járhasson, oltásokat megkapja stb. egyébként jól tápláltam gondoskodom róla szóval nem valami gonosz anya vagyok de félek a gyámügy rám szállna??segitsetek kérlek nagyon félek de a ngyereknek iskola kell sokat sír hogy iskolába szeretne menni.
2011. jan. 31. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg felelősségre fognak vonni, mert elmulasztottad alapvető kötelességeidet (anyakönyveztetni, oltások, óvoda...). Kifogásként felhozhatod a betegségedet, de akkor (meg szerintem egyébként is)meg fogják vizsgálni, hogy alkalmas vagy-e a gyermek nevelésére.

De ez ne legyen szempont, mert a gyermek érdekében lépned KELL: ahogy már írták, védőnő vagy gyámügy.

2011. jan. 31. 17:11
 62/77 anonim ***** válasza:
0%

miért kéne törölni? ennek az oldalnak ez a lényege: amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted.

szabályt meg nem sért

a mai 13.24-es válaszoló tudta hogy kisfiúról van szó

áruld már el légyszi hogy honnan tudtad?! mert ha tényleg tudtad, akkor a kérdés tényleg nem kamu

2011. jan. 31. 20:44
 63/77 anonim ***** válasza:
56%

utolsó:

"Amennyiben Weblap tudomására jut, hogy szolgáltatása keretén belül Felhasználó jogsértő információt helyezett el, a vonatkozó jogszabályi követelményeknek megfelelően jár el az információ eltávolítása vagy a hozzáférés nem biztosítása tekintetében, beleértve Weblap saját publikációi tartalmának előzetes értesítés nélküli módosítását illetve törlését is. "

szerinted nem jogsértő, hogy valaki veszélyeztetni a gyereke életét és minden állampolgári kötelességét megszegte?? Gratula neked is ha így gondolod...

2011. jan. 31. 20:47
 64/77 anonim ***** válasza:

De, az jogsértés, ha vki tényleg veszélyezteti a gyermeke életét, egészségét, stb.

De azt se én, se te, se az oldal üzemeltetője nem tudja, hogy ez valóban megtörtént-e, és nem tisztük ennek kinyomozása.

Továbbá a jogsértés, és a jogsértő információ nem ugyanaz.

És akkor szerinted pl az ilyen szövegeket miért nem törlik: (van belőle ezer)

"drogot adtam, vedtem, garázdálkodtam, okiratot hamisítottam, vissza is éltem vele, sőt nap mint nap, hiszen a számítógépes játékokat sem veszem, és semmilyen programot, filmet, zenét. és csináltam még pár másik dolgot is, amit büntetne a törvény."

2011. jan. 31. 21:35
 65/77 anonim ***** válasza:
46%
jah de ha elkezdem gyalázni a kérdezőt, akkor neki joga lenne felkeresni a szolgáltatót, engem megkeresni és feljelenteni rágalmazásért, ugye?
2011. jan. 31. 21:43
 66/77 anonim ***** válasza:

ha te elkezded gyalázni a kérdezőt, akkor - attól függően hogy pontosan mit írsz - becsületsértést vagy rágalmazást követsz el

és volt már rá precedens Mo-n hogy bepereltek vkit aki fórumon ilyeneket írogatott másnak

2011. jan. 31. 21:58
 67/77 anonim ***** válasza:
Innen rágalmazási per nem fog indulni. Anonim az oldal, nincs kinek megsérteni a személyiségi jogait. Ha a kérdezőről kiírja valaki, hogy ő Tóth Éva és Mucsaröcsögén lakik a Petőfi utca 6-ban, akkor esetleg. Másként nem, hiába gyalázza valaki.
2011. febr. 1. 08:02
 68/77 anonim ***** válasza:
46%
vitatkozhatnánk rajta mennyire anonim az az oldal, ahol IP cím alapján kb 5 perc valakinek a személyazonosságát meghatározni....
2011. febr. 1. 10:01
 69/77 anonim ***** válasza:

De most te mit szeretnél tulajdonképpen? Ha minden következmény nélkül megtehetnéd, akkor legyaláznád a sárga földig a kérdezőt?

Vagy miért kérdezed ezeket?

2011. febr. 1. 13:38
 70/77 anonim ***** válasza:
BUTA VAGY!!!!!!!!!!!!!!!
2011. febr. 1. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!