Megbüntethetnek? Szültem babát 7 éve. Itthon voltam vele eddig de nem jelentettük le hogy megszületett. Itthon szültem. Igy hivatalosan ö nincs is. Tudodm gáz. De mit tegyek?
Valószínűleg felelősségre fognak vonni, mert elmulasztottad alapvető kötelességeidet (anyakönyveztetni, oltások, óvoda...). Kifogásként felhozhatod a betegségedet, de akkor (meg szerintem egyébként is)meg fogják vizsgálni, hogy alkalmas vagy-e a gyermek nevelésére.
De ez ne legyen szempont, mert a gyermek érdekében lépned KELL: ahogy már írták, védőnő vagy gyámügy.
miért kéne törölni? ennek az oldalnak ez a lényege: amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted.
szabályt meg nem sért
a mai 13.24-es válaszoló tudta hogy kisfiúról van szó
áruld már el légyszi hogy honnan tudtad?! mert ha tényleg tudtad, akkor a kérdés tényleg nem kamu
utolsó:
"Amennyiben Weblap tudomására jut, hogy szolgáltatása keretén belül Felhasználó jogsértő információt helyezett el, a vonatkozó jogszabályi követelményeknek megfelelően jár el az információ eltávolítása vagy a hozzáférés nem biztosítása tekintetében, beleértve Weblap saját publikációi tartalmának előzetes értesítés nélküli módosítását illetve törlését is. "
szerinted nem jogsértő, hogy valaki veszélyeztetni a gyereke életét és minden állampolgári kötelességét megszegte?? Gratula neked is ha így gondolod...
De, az jogsértés, ha vki tényleg veszélyezteti a gyermeke életét, egészségét, stb.
De azt se én, se te, se az oldal üzemeltetője nem tudja, hogy ez valóban megtörtént-e, és nem tisztük ennek kinyomozása.
Továbbá a jogsértés, és a jogsértő információ nem ugyanaz.
És akkor szerinted pl az ilyen szövegeket miért nem törlik: (van belőle ezer)
"drogot adtam, vedtem, garázdálkodtam, okiratot hamisítottam, vissza is éltem vele, sőt nap mint nap, hiszen a számítógépes játékokat sem veszem, és semmilyen programot, filmet, zenét. és csináltam még pár másik dolgot is, amit büntetne a törvény."
ha te elkezded gyalázni a kérdezőt, akkor - attól függően hogy pontosan mit írsz - becsületsértést vagy rágalmazást követsz el
és volt már rá precedens Mo-n hogy bepereltek vkit aki fórumon ilyeneket írogatott másnak
De most te mit szeretnél tulajdonképpen? Ha minden következmény nélkül megtehetnéd, akkor legyaláznád a sárga földig a kérdezőt?
Vagy miért kérdezed ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!