Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbüntethetnek? Szültem...

Megbüntethetnek? Szültem babát 7 éve. Itthon voltam vele eddig de nem jelentettük le hogy megszületett. Itthon szültem. Igy hivatalosan ö nincs is. Tudodm gáz. De mit tegyek?

Figyelt kérdés
mások hogy intézik? pszichiátrián kezelnek mentségemre mondom féltem hogy a gyereknek baja lesz és üldöznek ezért nem jelentettem pár évig, most már jól vagyok csak most meg félek megbüntetnek.kérlek ne cikizzetek ki meg szeretném oldani a helyzetet, hogy iskolába járhasson, oltásokat megkapja stb. egyébként jól tápláltam gondoskodom róla szóval nem valami gonosz anya vagyok de félek a gyámügy rám szállna??segitsetek kérlek nagyon félek de a ngyereknek iskola kell sokat sír hogy iskolába szeretne menni.
2011. jan. 31. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:

Megkérek mindenkit hogy engem többet ne bántson én se bántok senkit. A kérdést lezártnak tekintem innentől.

Aki normálisan válaszol segit tanácsokat adni az kérem priviben írjon nekem.

Aki meg kamunak hisz annak felesleges szítani a kedélyeket, nem foglakozom vele. Egy szerintetek kamuval meg ti se foglalkozzatok van még sok kérdés amire lehet reagálni és biztos nem kamu.

2011. jan. 31. 14:03
 42/77 anonim ***** válasza:
75%

Natasha Kampush nagyon jó példa kedves válaszoló, hiszen senki nem tudta valóban, hogy ott a gyerek, de ugyan honnan is tudták volna, amikor a pincében tartotta bezárva, mindenki elől eldugva?

Gondolom a kérdező nem a pincében tartja a gyerekét.

Kérdező, ha nem kamu, akkor sajnállak, és sajnálom a gyerekedet is. Írtam, hogy mit kell tenned, bocs, de ezek után én biztosan nem írok privit, ha innen nem sikerült kihámoznod mit tegyél, akkor onnan se fog sikerülni.

2011. jan. 31. 14:06
 43/77 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze, beteg volt, meg minden, de lakásokat ki tudott adni....

Ahhoz nem kellett ész mi???

2011. jan. 31. 14:09
 44/77 anonim ***** válasza:
100%
Több sebből vérzik ez a sztori, már leírták jó páran... se oltás, se semmi, se betegség, se semmi, soha sehová nem kellettek a papírjai, ugyan már....
2011. jan. 31. 14:11
 45/77 anonim ***** válasza:
70%

Nem bántasz senkit, csak a létező legfontosabbat a saját gyerekedet.Csodálom hogy él szegény!

Semmi oltás?Nem véletlenül vannak kötelező!!

Felnőtteknek való antibiotikum? És ha túladagoltad volna??

Tudod megérdemled ha az egyik kedves válaszoló tényleg rádküldi a rendőröket.

2011. jan. 31. 14:18
 46/77 anonim ***** válasza:
80%
Most elgondolkoztam ezen a történeten (nem tudom igaz-e), de szerintem ezt tényleg meg lehet csinálni. Márminthogy szülsz egy gyereket (tegyük fel, hogy komplikációmentes szülés, apával megoldjátok), de nem jelented be sehová. Aztán élitek az életeteket mint más rendes gyerekkel, a szomszéd vagy a család soha nem fogja megkérdezni, hogy van-e anyakönyvezve, hiszen nem is feltételezik, hogy nincs. Orvos, védőnő nem fog zargatni, hiszen nem is tudnak róla. Szóval egyáltalán nem kell rejtegetni azt a gyereket, fizikailag létezik, az meg nem derül ki, hogy papíron nem. Csak állandó hazugságban kell élni a környezet felé, hogy igen, épp most kapott oltást, igen, jár oviba stb... De ez csak az én fantáziám, remélem ez a sztori tényleg csak kitaláció.
2011. jan. 31. 14:32
 47/77 anonim ***** válasza:
100%

14:32: csak gondolj arra, hogy 7 éven keresztül ezek szerint nincs semmi jövedelme, nem dolgozott, ne kellett a gyereket bölcsibe/oviba adni?

Lehet, hogy ez kamu, de hogy a kérdező nem 100-as még akkor sem, az tuti. Ilyennel épelméjű ember nem viccelődik...

2011. jan. 31. 14:58
 48/77 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm annak aki jelentette a válaszom.Mert lemertem írni a gondolatom,hogy remélem visszakeresik ezt a nemnorális pszhiopata ba**rmát!És igen remélem megkapja azt is ha igaz ez az egész,hogy csóri gyereket elveszi tőle a gyámügy.

Mert ez nem normális.Aki nem ért velem eggyet az gondolkodjon el,hogy van aki rossz anyagi életkörülményi helyzetben van és ezért elveszik a szerető szülőtől a gyereket,de egy elmebetegtől nem!

Lehet jelenteni.

2011. jan. 31. 15:16
 49/77 anonim ***** válasza:

Szerintem is akkora kamu, mint a ház... ilyen képzelőerővel vagy megáldva vagy unatkozol?

De ha mégis igaz, akkor a legnagyobb megdöbbenésem...

Legszívesebben én is rádküldeném a rendőröket és jól meghurcolnálak az összes fórumon: Aktív, Fókusz, Napló, Kékfény stb!

2011. jan. 31. 15:27
 50/77 anonim ***** válasza:
100%

sajnos simán meg lehet csinálni ami a kérdésben van...

otthon szül,komplikáció mentesen,nem viszi dokihoz a babát,nincs papirja...

és létezik olyan gyerek,aki max megfázva van élete folyamán (igaz a nagy többség nem fehér)

egy panelban meg a kutya se fog a gyerekről papirt kérni,én a szomszédom nevét se tudom,mert csak bérlei a lakást vagy 10 éve,és a tulaj neve van kinn...akkor hol érdekelne hogy horja a gyereket ovodába vagy sem,csak legyen csend...

pénz meg...családit nem kap,de ha saját lakás,akkor 20ezerből kihozható a rezsi,betegségéből adódóan rokkantnyugdijat gondolom kap,abból meg lehet rezsi+minimális kaja

(vagy miskolc-avas fészekrakó módra nem fizet rezsit)

ez a mai magyarország...

2011. jan. 31. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!