Megbüntethetnek? Szültem babát 7 éve. Itthon voltam vele eddig de nem jelentettük le hogy megszületett. Itthon szültem. Igy hivatalosan ö nincs is. Tudodm gáz. De mit tegyek?
Lehet, hogy igaz. volt már ere példa nem egy, hogy sehol nincs valaki nyilvántartva, mert otthon született, nem szólt róla senki. Pl egy benzinkúti lopásnál egy kb 12 éves fiút kaptak el és ő sem volt hivatalosan létező. Jócó azt kész...
De egyébként igen megbüntethetnek, mert kötelességed lett volna. És ha azért nem jelented be mert félsz ettől akkor biztos a javát akarod, ahogy mondtad?
Én csak egyet mondok, ami miatt BIZTOS, HOGY KAMU ez a kérdés : nincs Mo-on olyan család, ahol lemondanának gyerek után járó családipótlékról és a Gyesről!!!
Márpedig ehhez anyakönyveztetni kell a gyereket.
El tudjátok hinni, hogy valakit ez a pénz nem érdekel?!
(Főleg azt, aki beteg, nem tud dolgozni és nincs jövedelme?)
Hát ez kemény csajok, ha igaz ha nem.
Ha igaz, akkor most öltözz fel szépen, és indulj a védőnőhöz/családsegítőhöz/gyámügyhöz, de akár a rendőrségre is besétálhaszt feladni magad, hiszen kiskorú veszélyeztetése miatt, akármilyen szarul is hangzik, Te bűncselekményt követtél el. A kötelező oltásokat nem beadatni - ez büntetendő dolog.
Ráadásul ilyen háttérrel ami Neked van, igen nagy esélyed van arra, hogy elveszik Tőled a gyerkőcöt is.
Keress ügyvédet is, szükséged lesz rá!
Ha a pénz ennyire nem számít, akkor valami jó ügyvédet.
Tedd meg a gyerek érdekében, ne rontsd tovább a helyzetét szegénynek!
Ha meg nem igaz, akkor indulj a gyogyóba, mert ilyet egy normális felnőtt ember nem talál ki...
Bocs ha durva voltam, de Te kérdezted mit lehet tenni.
Jelentettem ,ki is írtam kérdésbe,hogy miért nem foglalkoznak vele,míg más kérdést törölnek.Erre csak annyi választ kaptam,hogy ne írjak ki még egy ilyen kérdést különben az oldalról való kizárást vonnám magam után.
Hát Köszönöm Szépen. . . :( :S :S :$ :$
Érdekes, rajtam kívül még 20-an írták, hogy kamu, azokat mégsem törölték. Az enyémet miért kellett?? Az is érdekes, hogy megjelenik egy kérdés és nincs alatta a bejelentő írás, míg más kérdések alatt órákig kinn van.
Akkor is tutira kamu, mert 7 évig nem lehet titkolni egy gyereket! A legegészségesebb gyerek is minimum egyszer betegség miatt orvosi kezelésre szorul 2 éves koráig, hát még 7 éves korig.
Allulról 3. vagyok.
Azért mert nem áll módukban eldönteni,hogy igaz vagy fikció a kérdés.És így nem törődnek már vele.
Ennyi volt válaszuk.
Ha például a "kedves" kérdező hirtelen meghalna, mi lenne a gyerekkel? Vajon belegondolt már ebbe?
Vagy: a házban nem laknak gyerekek, senkinek nem tűnt fel, hogy lehetne együtt játszani, aztán esetleg megkérdezni, hogy te, hová jársz oviba?
Hát ez hihetetlen. Amerikában vagy szinte a világon mindenhol el tudom ezt képzelni, hogy megtörténhet, de azért Pesten sem hiszem, hogy ennyire elzárkózik MINDENKI a lakókörnyezetükben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!