Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbüntethetnek? Szültem...

Megbüntethetnek? Szültem babát 7 éve. Itthon voltam vele eddig de nem jelentettük le hogy megszületett. Itthon szültem. Igy hivatalosan ö nincs is. Tudodm gáz. De mit tegyek?

Figyelt kérdés
mások hogy intézik? pszichiátrián kezelnek mentségemre mondom féltem hogy a gyereknek baja lesz és üldöznek ezért nem jelentettem pár évig, most már jól vagyok csak most meg félek megbüntetnek.kérlek ne cikizzetek ki meg szeretném oldani a helyzetet, hogy iskolába járhasson, oltásokat megkapja stb. egyébként jól tápláltam gondoskodom róla szóval nem valami gonosz anya vagyok de félek a gyámügy rám szállna??segitsetek kérlek nagyon félek de a ngyereknek iskola kell sokat sír hogy iskolába szeretne menni.
2011. jan. 31. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 A kérdező kommentje:
Jól van akkor ne segítsetek.Nem tudom miért kell rámszállni de hagyjuk e irjatok. Majd megoldom máshogy.
2011. jan. 31. 13:07
 22/77 anonim ***** válasza:
55%

Most miért mondod, hogy nem segítünk!!

Írtam hova menj segítséget kérni!!!

Vagy nem értelek! Csak tanácsot tudunk adni!

CSALÁDSEGÍTŐ VAGY VÉDŐNŐ ettől többet nem tud senki segíteni!!!

2011. jan. 31. 13:14
 23/77 anonim ***** válasza:
2%
Miért nem adtok neki normális válaszokat? Mentálisan beteg! Vakok vagytok, vagy csak szemetek?
2011. jan. 31. 13:15
 24/77 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan milyen mi más segítséget vár?leírták,h védőnő,gyámügy stb...meg amúgy kamuszag ez,nincs iylen ,h 7év alatt nincs gyerekről papír..isten mentsd!
2011. jan. 31. 13:21
 25/77 anonim ***** válasza:
Bocsi, de honnan tudod, hogy ugyan az a nő írkálja ezeket a kérdéseket??
2011. jan. 31. 13:23
 26/77 anonim ***** válasza:
6%

én sajnálom a kérdezőt, nagyon....

Örüljünk hogy él a kisfiú....

2011. jan. 31. 13:24
 27/77 anonim ***** válasza:
utolsó! honnan tudod hogy kisfiúról van szó?
2011. jan. 31. 13:26
 28/77 A kérdező kommentje:

kérlek ne bántsatok. igen azt irtátok hogy gyámügy stb de attól félek nem veszik el a gyereket?

honnan tudok hogy kisfiu nem is irtam? egyébként az, ismersz?

milyen büntetést hallottatok mit lehet kapni?

csak a gyerekem ne vegyék el tölem mert abba belehalnék.

csak beleszámitják hogy jól neveltem köszön mindenkinek tisztán jár és jól táplált 33 kg.vitamint is szed. dm-dinós vitamint minden nap.törödöm vele csak félek nem hisznek nekem ugy ahogy sokan ti sem. szeretem a gyerekemet nagyon.

2011. jan. 31. 13:29
 29/77 anonim ***** válasza:
97%

Ki az a hülye, aki elhiszi, hogy 7!! éve SENKINEK nem tűnt fel, hogy a gyerek nem jár oviba, nem kapott oltásokat, és hivatalosan nem is létezik? Mentálisan beteg volt 7 éve, és azóta? Bocs, de ha annyira beteg, hogy nem jelentette, akkor hogyan gondozta a gyereket 7 évig?

Aki ismeri ezt a betegséget, az tudja, hogy ilyen nincs.

És pont.

De tessék érdemi válasz:

ballagj el az önkormányzathoz, és szólj a gyámügyön, hogy bocsi, 7 éve szültem egy gyereket, akit eddig dugdostam, igaz, hogy törvény kötelez rá, hogy az oltásokat megkapja, és oviba menjen, de bocsi én beteg voltam ezért nem tettem semmit.

Örülj neki, ha nem veszik a gyerekedet gondozásba, hiszen saját bevallásod szerint nem egyszerű betegséged van, plusz a védőoltások kihagyásával megvalósítottad a kiskorú veszélyeztetése cselekményt, amit a büntető törvénykönyv büntetni rendel.

Sebaj, majd a kicsi megy állami gondozásba, te meg mégy kivizsgálásra.

Saját vélemény: legközelebb vegyél elő egy könyvet, és olvass unaloműzésként, ne itt zongorázz az idegeken. Egy kis intelligencia és értelem rád férne.

2011. jan. 31. 13:30
 30/77 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem tudom, hogy mit higgyek.

Vagy tényleg kamu, vagy tényleg beteg, vagy én vagyok a hülye, hogy egyáltalán elgondolkodom azon, hogy a XXI.században ilyen megtörténhet.

2011. jan. 31. 13:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!