Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbüntethetnek? Szültem...

Megbüntethetnek? Szültem babát 7 éve. Itthon voltam vele eddig de nem jelentettük le hogy megszületett. Itthon szültem. Igy hivatalosan ö nincs is. Tudodm gáz. De mit tegyek?

Figyelt kérdés
mások hogy intézik? pszichiátrián kezelnek mentségemre mondom féltem hogy a gyereknek baja lesz és üldöznek ezért nem jelentettem pár évig, most már jól vagyok csak most meg félek megbüntetnek.kérlek ne cikizzetek ki meg szeretném oldani a helyzetet, hogy iskolába járhasson, oltásokat megkapja stb. egyébként jól tápláltam gondoskodom róla szóval nem valami gonosz anya vagyok de félek a gyámügy rám szállna??segitsetek kérlek nagyon félek de a ngyereknek iskola kell sokat sír hogy iskolába szeretne menni.
2011. jan. 31. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
42%

Fix,hogy kamu.

Nem azért de amikor téged kezeltek a dokinak nem tűnt fel,hogy gyereket vársz? Orvosok se hülyék ,hogy azt higgyék - ,,néma'n dinnyét nyelt?,,.

Ez ott szar történet ahol van!

Szomszédoknak feltűnt volna,hogy van gyerek de még sincs.Ismerősöknek dettó.

Ha meg megkapott minden oltást akkor létezne papíron is a gyerek,mert a gyermekorvosnak kellene dokumentációk,+ő is dokumentálja a kartont.

Tré kitaláció.

2011. jan. 31. 12:53
 12/77 anonim ***** válasza:
78%

A következő kamu ott van, hogy a paranoid skrizofénia nem gyógyuló betegség!!!...

Ha valóban ez a betegséged, akkor te ezt a kérdést sem tehetnéd fel.

2011. jan. 31. 12:54
 13/77 A kérdező kommentje:
Igen, itthon szültem. A szomszédok ismerik a rokonok is meg sokan. Adtam neki nevet. Nem zártam el mentünk sokfele. De sose kérte senki a papirjait nem is szokás szerintem. Egyedül az volt csak probléma mikor beteg volt. Volt hogy kiirattam magamnak antibiotikumot mikor beteg volt, és ő szedte be. Szerencsére rendbejött mindig. Még nyaralni is voltunk. Sose kértek papírokat. Persze kórházban nem volt soha. De kérlek tanácsot adjatok a hogyan továbbal kapcsolatban. Egyébként számitottam rá hogy kórházba kerülne és van egy taj kártyája más gyerek nevére igaz 2 évvel idősebb az a gyerek
2011. jan. 31. 12:54
 14/77 A kérdező kommentje:
nem kaptam családi pótlékot nincs születési kivonata gondolom ha vért vesznek tőlem kiderül hogy az én gyerekem egyébként hol kinek kellett volna jelenteni?
2011. jan. 31. 12:57
 15/77 anonim ***** válasza:
78%

Bazzzd te komolyan nem vagy 100 -as!Ami felnőtnek jó az nemfeltétlen jó gyereknek gyógyszer.+ az adott orvos ha megvizsgál és nincs bajod akkor mire is adna?Dr.-is lettél,hogy tudd a gyereknek ha a szeme rossza akkor tüdőgyuszira iratsz antibiotikumot vagy mi?

Más gyerek édes szülőjének meg nem tűnt fel,hogy jé más használja gyermekem tb kártyáját?Hogy ha az a gyerek beteg akkor más gyógyszerrel is kezelték volna,mint pl amit a te gyereked kapott?Mert egy karton.És ha valameik allergiás xy gyógyszerre?Akkor vagy a te gyereked vagy az ővé bele is halhat!

Hagyd a kamut

2011. jan. 31. 13:00
 16/77 anonim ***** válasza:
55%
Hát akkor menj és jelentsd be. Ha van papírod arról, h pszichiártiai beteg voltál, amikor született, akkor talán kisebb gáz. Nem jártál terhesgondozásra sem? Meg pszichiátriára sem? Feltűnt volna a hasad, nem?
2011. jan. 31. 13:01
 17/77 anonim ***** válasza:
100%

kórháznak, anyakönyvi hivatalba, stb....

ilyet még nem halottam én a 28 évem alatt. most csak nézek magamelé, hogy ilyen hogy lehet...

ki segített a szülésnél, ki vágta el a zsinórt, a méhlepényt hogy szülted, ki vrrt össze? stb....

2 kisfiú anyuja

2011. jan. 31. 13:02
 18/77 A kérdező kommentje:
mindenki ismeri a gyereket mondom hogy nem titkoltam el. pénzügyi gondok nincsenek lakásokat adok ki. és nem jártam terhesen orvoshoz.pszichiáterhez sem. sőt évekig nem jártam hozzá mert azt hittem meg akar megmérgezni de már tudom hogy hülyeség volt szedem a cipralexet meg a truxalt és helyrejöttem. már pár éve jól vagyok csak azóta féltem hogy mit szólnak ha utólag jelentem be stb. és higgyétek el nem volt elzárva a gyerek pesten lakunk az emeletünkön is 2 szomszéd van ismernek minket az emberek nem szoktak papirokat kérni nem is tudom hogy gondoljátok. most lehetne csak baj hogy már iskolába kéne járnia
2011. jan. 31. 13:02
 19/77 anonim ***** válasza:
92%

Az oke, hogy te hulye voltal, de a csalad? A gyerek apja, nagyszulok? Hogy szultel otthon?Egyedul? Papirvagoolloval estel neki a koldokzsinornak? A gyerekednek felnott gyogyszert irattal? Antiobiotikummal tomod, amikor meg csak meg se vizsgalja senki? Honnan van egy masik kolyok tb kartyaja? Hanyat szultel meg vakvilagra nevtelenul? Mi lett volna szerencsetlennel, ha te meghalsz, neki meg senkije, semmi papirja? Kerult volna az utcara etlen-szomjan, mert a gyamugy meg csak a letezeserol sem tud.

Te felelotlen barom, nehogy anyanak mert nevezni magad!

Keresd fel azonnal a csaladsegitot, a gymugyet, majd a sargahazat...

Nos, mindezek mellett remenykedek, hogy kamu kerdes, mert ilyen egyszeruen nem tortenhet meg.

20/L

2011. jan. 31. 13:03
 20/77 anonim ***** válasza:
50%

Ne gondolkodj, hogy mit csinálj!

Menj be a védőnőhőz, ahova tartozól és mindenben segít!

Elintézi a Gyámügyet az elmaradt oltásokat stb..!

Vállald a felelősséget a tetteid miatt!!

2011. jan. 31. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!