Megbüntethetnek? Szültem babát 7 éve. Itthon voltam vele eddig de nem jelentettük le hogy megszületett. Itthon szültem. Igy hivatalosan ö nincs is. Tudodm gáz. De mit tegyek?
kamu.
ha tudja, hogy mi az iskola, meg oda vágyik, akkor valószínűleg szokott emberek közé menni. olyan nincs, hogy 7 évig senkinek nem tűnik fel, hogy nem jár oviba, nincsenek papírjai...
Segíts, hogy hehetőbb legyen ez az egész!
- otthon szűlted, okés - szomszédok nem kérdezősködtek?
- sosem volt beteg, ami miatt orvoshoz kellett volna vinned?
Annyira hihetetlen , hogy nincs nyílvántartva!
Szia!
Nem nagyon hiszem el, de ha igaz, akkor meg nem értem, hogy fordulhat ilyen elő!!!
A védőnőt keresd fel és segíteni fog mindenben!
Ha tovább húzod a gyereknek sem jó, hogy nem tanúl nem jár közösségbe! Mégis mikor kezdje el az első osztályt???
Kérj segítséget és vállald a büntetést és ne a gyerekt büntesd magad helyett azzal, hogy elzárod a világtól!!!
olyan buta vagy mint a föld.
mi a helyzet a körülöttetek élő emberekkel? mert azt ne meséld be nekem, hogy remeteként éltek hét éve és senki nem tud róla. még mindig kamu szagú.
Ha tényleg igaz, amit írtál, akkor nagyon kitoltál a gyerekeddel is magaddal is. Egy ilyen korú gyereknek egyértelműen az iskolában, közösségben a helye, hogy megfelelően szocializálódjon, megtanuljon beillieszkedni a közösségbe, és tanuljon, fejlődjön, szellemileg, és testileg.
Attól tartok ezt mindenképpen kell pótolnod, gyerekorvosnál, önkormányzatnál, gyámügynél, adóhivatalnál, magyar állami kincstárnál, meg a t.köm tudja még hol. Ha kezelnek, azt értem, de nincs senki a környezetdeben , aki felhívta volna ezekre a hiányosságokra a figyelmedet? Nem irigyellek! Hogy büntetést kapsz-e, azt nem tudom. Max. azért, mert jogilag nem létezik a gyereked, talán nem, de biztosan vizsgálódni fognak, hogy nem így akarsz-e magyar állampolgársághoz juttatni valakit. Ha meg kiskorú gyermekedet nem járatod iskolába, azért elmarasztalhatnak!
Ha orvosi igazolásod van róla, hogy mentális betegséged van, akkor talán nem kapsz büntetsét, viszont, nem tudom nem kerül -e veszélybe a gyámságod a gyermekeid felügyeletét illetően!
Azért arra kíváncsi lenék, kik gyártják ezerszámra az ilyen és hasonló kamu-kérdéseket?!
Ugye nem akarja senki bemesélni, hogy 7 év óta egyszer sem lett beteg a gyereke és egyszer sem kellett orvoshoz vinnie, mert ILYEN NINCS!!!
Olyan sincs, hogy egy faluban/városban ne tűnjön fel egy gyerek 7 év óta...
Kamu.
Olyan nincs, hogy 7 évig nem tűnik fel sehol, hogy van egy gyereked. Anyakönyvezik a kórházban, onnantól pedig nyomonköveti az illetékes védőnő az oltások miatt.
Ha ottthon született, akkor sem elképzelhető, hogy nem derült fény rá, lévén hihetetlen, hogy egy gyerek 7 évig nem volt beteg...
Ha ez igaz, akkor joggal tarthatsz a következményektől. Az a legkevesebb, hogy "rád szállnak". 5 éves kortól kötelező közösségbe járni, a kötelező oltásokat is azonnal pótolni kell. Ha eddig egészségesen fejlődött (nemcsak fizikailag, hanem mentálisan), akkor is mindenképpen pszichikai vizsgálatnak fogják őt is alávetni...
Orvoshoz sem vitted soha???? Nincs születési anyakönyvi kivonata? Nem kaptál eddig családipótlékot????
Keresd meg először is a Családvédelmet (és közben jól teszed ha begyűjtöd egy jó ügyvéd elérhetőségét is...).
Apropó! Mivel tudod igazolni, hogy nem loptad el valakitől a gyereket? Biztos, hogy te szülted?
ráadásul ha ennyire beteg vagy, akkor gondolom nem dolgoztál (meg amúgy se, hisz ki lett volna a gyerekkel), akkor viszont miből éltetek? olyan nincs, hogy egy hatóság sem ellenőrzi le a létszámot.
köszönjük emese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!