Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbüntethetnek? Szültem...

Megbüntethetnek? Szültem babát 7 éve. Itthon voltam vele eddig de nem jelentettük le hogy megszületett. Itthon szültem. Igy hivatalosan ö nincs is. Tudodm gáz. De mit tegyek?

Figyelt kérdés
mások hogy intézik? pszichiátrián kezelnek mentségemre mondom féltem hogy a gyereknek baja lesz és üldöznek ezért nem jelentettem pár évig, most már jól vagyok csak most meg félek megbüntetnek.kérlek ne cikizzetek ki meg szeretném oldani a helyzetet, hogy iskolába járhasson, oltásokat megkapja stb. egyébként jól tápláltam gondoskodom róla szóval nem valami gonosz anya vagyok de félek a gyámügy rám szállna??segitsetek kérlek nagyon félek de a ngyereknek iskola kell sokat sír hogy iskolába szeretne menni.
2011. jan. 31. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:

[link]

mondhatom hogy nem tudtam hogy kell?

és ha orvoshoz vinnémn elöször és ugy anyakönyveztetni?

2011. jan. 31. 13:34
 32/77 anonim ***** válasza:
36%

aki elrabolta a Natasha Kampusht-t és 8 évig tartotta magánál, az sem tűnt fel az ég világon senkinek, pedig 8 évig vele volt egy gyermek, voltak szomszédok, stb.

meg még hány ilyen eset van!! (sajnos)

Meg hány nő el tudja titkolni a terhességét, még a saját férje elől is (azt ne kérdezzétek hogyan, de tény hogy vannak ilyen sztorik)

szóval szerintem akár igaz is lehet (bár ne lenne)

Nos, ha igaz, háát fogalmam sincs milyen következményei lesznek jogilag, de lépni kell mielőbb.

Ha papíron igazolt pszichiátriai beteg vagy / voltál, akkor lehet hogy büntetőjogilag nem vonnak felelősségre. Keresd fel a gyámügyet vagy a védőnőt, ők majd megmondják hogyan tovább.

2011. jan. 31. 13:34
 33/77 anonim ***** válasza:
50%

Nem hiszem, hogy elvennék a gyereked! De pótólni kell a hiányosságokat nála!

Minél tovább húzod, annál rosszabbúl jársz!

Már suliba kéne járnia! Mikor menjen 15 évesen elsőbe??? Kapjál már a fejedhez!! És intézkedj!

Tedd hivatalossá a kisfiút, lehet semmilyen büntetést nem kapsz!!

2011. jan. 31. 13:38
 34/77 anonim ***** válasza:
50%

És a gyerek apukája?

mert azt írtad a kérdésedben, hogy "nem jelentettük le" vagyis többes számban írtad.

van apuka? mi van vele?

2011. jan. 31. 13:40
 35/77 anonim ***** válasza:
67%

na akkor most az lesz, hogy jelentelek a gyakori kérdések üzemeltetőjének, hogy bűncselekményt követtél el és a számítógéped IP címe alapján keressék meg hol laksz. MÉG AKKOR IS HA CSAK KITALÁLTAD EZT AZ EGÉSZET!

Várhatod a rendőröket!

2011. jan. 31. 13:46
 36/77 A kérdező kommentje:
elhagyott minket sajnos de én még mindig visszavárom nagyon szeretem
2011. jan. 31. 13:47
 37/77 anonim ***** válasza:
100%
Ez most vagy kamu, vagy nagyon hülye vagy, vagy lehet én vagyok a hülye, hogy kezdem elhinni ezt az egészet...
2011. jan. 31. 13:50
 38/77 A kérdező kommentje:
Már kitaláltam telefonon érdeklődtem név nélkül. De nem sokmindent mondtak. Viszont ha kiderül akkor megfogják keresni az apját ugye? és akkor ujra találkozunk. lehet hogy ha ujra meglátja a gyerköcöt visszajön elképzelehtő? vagy öt nem keresik meg?
2011. jan. 31. 13:54
 39/77 anonim ***** válasza:
96%

Pénz nem gond?Lakásokat adsz ki????????????

Annak a menetét tudod? A gyermeket nyílvántartásba vételét nem?????????? Internetet beköttetni és egyéb mindennapos hivatalos ügyek intézésével sincs gond??????

Gyermeked életét veszélyeztetted azzal,hogy nem tudtad biztosítani neki az orvosi ellátást! Simán elveszik,hiszen nem vagy beszámítható!

Ez persze nem fog megtörténni,hiszen KAMU! De jól sikerült!Gratula:)

2011. jan. 31. 13:54
 40/77 anonim ***** válasza:
90%
Csak azért hogy iskolába mehessen?Elkezdett sírni ezért kéne az iskola?Ha nem kezd el sírni akkor még most sem érdekelne a dolog?Semmilyen kötelező oltást sem kapott meg?Miért nem akkor tetted fel ezt a kérdést mikor először megbetegedett?Az nem érdekelt hogy esetleg meg is halhat?Most az a lényeg hogy iskolába mehessen?Húúúúú de kamuuuuuuuuuuu!
2011. jan. 31. 14:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!