Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a 17-18 éves...

Mit szólnátok ha a 17-18 éves lányotok azzal állna elő hogy terhes? Hogyan reagálnátok rá?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 18:05
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
22%

Mindenképpen támogatnám, de az abortuszt nem pártolom (számomra az gyilkosság, az unokám gyilkossága), 17-18 évesen már nem annyira fiatal, tud estin suliba járni, esetleg dolgozni, nem 15 éves emberről van szó. Az meg igencsak elszomorítana, ha az én gyerekemnek a buli meg a haverok lenne az "élete".

/Több ismerősöm jár egyetemre gyerek mellett, épp úgy több ismerősöm dolgozik sima érettségivel, mert van ismerős és el tudott helyezkedni pl. bírósági írnokként./

2011. jan. 30. 18:47
 42/58 anonim ***** válasza:
39%
A pontozások alapján látom, a kérdező az a lány, aki bajban van, és azokat húzza le, akiknek nem olyan a válasza, ahogy ő azt elgondolta. Vagy csak az ilyen tinik vannak itt többségben, akik a tényleges, felnőtt válaszokat húzzák le. Gratulálok! Én a felnőtteknek adok igazat.
2011. jan. 30. 19:10
 43/58 anonim ***** válasza:
31%

Arról aki szerint falun 100-as IQ alatti emberek laknak megvan a véleményem, tudod talán egyszer el kéne jönni egy faluba, kidugni a lábad a retkes fővárosodból és megnézni, hogy falun is van élet, sokkal jobb, mint bármelyik városban és az emberek is normálisabbak kedvesebbek, mint városban, ha fizetnének sem költöznék el, szeretek itt élni (és nem csak lakni a fapofa szomszédok között).

egy 3400 lakosú faluban élő (aki büszke rá, hogy az ükanyja népviseletét is felhúzhatja fellépésre)

2011. jan. 30. 19:12
 44/58 anonim ***** válasza:
57%

19:10 a kérdező pontozása épp annyit számít mint bárkié, és ahogy a válaszokból is látod, elég sokan megnyitották ezt a kérdést, kár lenne mindenért őt okolni.

Engem is volt, hogy kérdezőként lebunkóztak, mert szerintük lepontoztam őket, mert nem egyezik a véleményünk, holott senkit nem pontoztam.

2011. jan. 30. 19:30
 45/58 BlackSword ***** válasza:
91%

Birom a mai szülőket... Legtöbbje, finoman szolva is asszociális... (Nem akartam azt írni, hogy hüle kretén, vadbarom)... Az bálomgyereket látják a gyerekeikben, és tiltással és engedéssel akarnak nevelni... (inkább semmit, mert jót nem lehet)... Így tanítják a gyereket gátlástalanul hazudni...

Először is tutira a fotel mellé ülnék... Aztán ismerve a vérmérsékletemet, tutira tartanék egy monológot, hogy mégis mi a fenét tart a fejében rakományként agyvelő helyett...

De tutira mindenben támogatnám... Hiszen ezek után is az én lányom lenne... És ha nem sikerült jó példát mutatnom, akkor a leendő unokám ugyanolyan részben az én nevelési hibám...

2011. jan. 30. 19:30
 46/58 anonim ***** válasza:
27%
Egyébként meg aki szerint az abortusz felelősségteljes felnőtt döntés nézzen mélyen a lelkébe...
2011. jan. 30. 19:31
 47/58 anonim ***** válasza:
57%

17 évesen szültem, a fiam most volt 17.

Magasan az átlag felett élünk, egy forint hitelünk nincsen, soha senki nem segített nekünk, az apjával a mai napig együtt vagyunk, imádjuk egymást, akkor mit is rontottam el???

Ha lányom lenne, és most elém állna, azt mondanám, hogy ha meg akarja tartani, csak akkor tegye, ha utánunk tudja csinálni.

2011. jan. 30. 19:35
 48/58 anonim ***** válasza:
92%
Majdnem felnőtt, dolgozhat és férjhez mehet.
2011. jan. 30. 19:36
 49/58 anonim ***** válasza:
31%
Tartsa meg ha akkarja de hogy nem az én lakásomba nevelné az biztos.
2011. jan. 30. 19:40
 50/58 anonim ***** válasza:
38%

Miért kell lepontozni azt aki fiatalon szült, vagy nem támogatja az abortuszt a felelősségteljes döntés, gyerek vállalása, munka és/vagy esti suli mellett??

Anyám 18 évesen érettségi után férjhez ment és dolgozott, 21 évesen szült (tervezetten), albérletben éltünk, most már családi házban, szintén az átlag felett, na mint rontott el, szerintem semmit, nekem meg van egy fiatalos anyukám-apukám, akik nem 60 évesek voltak a ballagásomon, és még ma is boldog házasok. /Ők is buliztak néha (igaz nem droggal, és mértéktelen alkoholfogyasztással), szerettem a nagyszülőknél lenni./

2011. jan. 30. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!