Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok le a...

Hogyan reagálnátok le a következőt? Már 1 éves a kislányom és nem sokat híztam de mardt rajtam 3 nyavalyás plusz kiló, amitől nehezen szabadulok meg.

Figyelt kérdés

Ha van időm edzek, nem nézek ki olyan vészesen..

A hétvégén strandon összefutottam egy régi ismerősömmel (férfi)aki be van szűkülve a tisztító és fogyókúrákre. Gizmó a teste és úgy gondolja ez a normális.

Nos kaptam tőle egy emait amelyben ócsárol h legutóbb még jól néztem ki, most meg hogy el vagyok hízva!! Mi van velem? Miért vagyok ilyen igénytelen.. a gyereken sovány, biztos őt jól táplálom de én miért eszem szarokat miért nem sportolok többet. Egy nőa szülés után is legyen feszes testű... különben egy trampli és a süllyedőben végzi...

Annyira megbántott mert nem érzem emiatt a 3 kiló miatt dagadtnak magam - pláne ez a stílus amivel mindezt közölte - jól beolvastam neki..bizony nem válogattam meg a szavaimat! Hogy meri a bátorságot venni egy gizmó h beszól egy édesanyának?? Azt hiszi a külsőségekből áll a világ?! Tranktáljon mást a filozófiájával!

Ti mit gondoltok erről? Annyiraa gáz az a 3 kiló??

A párom imád és ez a lényeg nem?? Mi köze hozzám ennek a hernyó tetsű köcsögnek?!

2009. aug. 4. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mondod. Ne is törődj vele! Egyébként megirhatod azt is neki, hogy legközelebb személyesen legyen szives beolvasni, akár a férjed társaságában. Tuti bunyó lenne :-D Édesanya vagy elsősorban, a világ legszebb feladata, amit az ilyen majmok sosem fognak megérteni: nekünk a gyermekünk az első, utána következik az összes többi, és a saját testünk karbantartása szinte az utolsó helyet kapja, mig ő fogyózik meg el van telve magától, addig mi kőkemény felelősséggel neveljük a picinyeinket. Na meg lehet, hogy irigy, mert neked van családod! Lehet, hogy neki nincs, és igy éli ki magát a szerencsétlen.
2009. aug. 4. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nos egy tuti. Én is úgy beolvastam volna neki, hogy örök éltre kerülne! Szerintem köszönni sem köszönne, de ezek után én se neki! Rajtam is vannak plusz kilók, és hát a terhességem előtt is szökött fel rám egy kevéske, de egy a lényeg, hogy a férjem szeret és max az bosszant, hogy a régi ruháim már nem jönnek rám.

Most szeretnék majd diétázni, de főleg az egészségem miatt, na jó azért is, hogy jobban nézzek ki, de nem fogom magam kínozni és nem azért akarok fogyni, hogy az ismerőseimnak megfeleljek. Szóval te se törődj az ilyenekkel.

Az vesse ránk a követ, aki tökéletes! (ilyen pedig nincs!)

2009. aug. 4. 13:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

kapja be, bunkófajzat. ne is törődj vele. sajnos vannak olyan vastagbőrű emberek, akik azt hiszik , hogy milyen királyak , és majd ők megmondják a tuti frankót.

az , hogy terhesség utánra 3 kiló maradt rajtad szerintem abszolút nem sok. mikor elkezd járkálni a kicsi, több is lemegy mint 3 kg.

fel a fejjel anya vagy, és egy tapló nem ronthatja el a kedved, és egyébként is a férjed szemében szép vagy akkor mit érdekel mit mond más...

2009. aug. 4. 14:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, igazatok van! Kár is az ilyet felvenni..

De azért jó h írtatok! Pusz Nektek!

2009. aug. 4. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez mekkora paraszt... Na ná, hogy csak e-mailben meri ezt leírni, személyesen fél tőle, hogy esetleg kapna egy marha nagy pofont. Én legalább is így honorálnám az odafigyelését. Egy hapsi, meg úgy egyáltalán, bárki, aki nem szült még, ne mondja már meg, hogy kell szülés után kinézni. Ismerek olyat, akin nem látszott két nap után, hogy terhes volt, full lapos hasa volt, de azért lássuk be, ez a ritkább, a nők nagy része hízik terhesség alatt. Na de ezt pont neked magyarázom? Hiszen te tisztában vagy vele, és gondolom az ide író többi anyuka is. Csak ki tud akasztani, amikor egy pasas kioktat egy nőt arról, hogy hogy kéne kinéznie szülés után. Egyszer nekem is beszóltak, találkoztam egy ismerőssel, régen jóban is voltunk eléggé (az is pasas), és azt mondta, hogy hát aki fiatalon szült, annak már illett volna visszanyerni az alakját, hiszen a fiatal anyukák rugalmasabb testűek, EZT MINDENKI TUDJA. Aha, mondom, majd ha megveszed nekem a hiper minőségű diétás kaját, meg a fitnessz bérletet, és közben vigyázol a gyerekemre, amíg én karcsúsodok, akkor elhiszem, hogy ez így van. Na rögtön elhallgatott, de ha tovább bunkózott volna, szerintem lekevertem volna egy pofont.

Különben meg mindenki más úgy viszonyult hozzá, hogy híztam, hogy nem baj, ez így természetes, majd leadom, így is jól nézek ki, stb. Pedig rajtam nem 3 kiló maradt, hanem 10! Amit két év kemény munkájával sikerült leadnom! Én régen is hajlamos voltam a hízásra, bár kövér sose voltam, de mindig figyelnem kellett, hogy mit és mennyit eszem. Sosem voltam nagyon vékony, sosem tudtam látványos fogyást elérni, bár nem is voltam kövér tényleg, de azért lehettem volna vékonyabb. És most olyan jólesik, amikor a barátok, ismerősök azt mondják, hogy nahát mennyit fogytam. A legjobb barátnőm amúgy mindig megmondja a negatív kritikát is, és ezzel nincs is gond, de ő ezt segítő szándékkal teszi, és ezt készséggel el is fogadom. Örülök is neki, ha megmondja, hogy ez vagy az a ruha nem előnyös nekem, mert pl. a karom még vastag, azt jobb ha eltakarom, viszont milyen szépen lefogytam a lábamról, azt emeljem ki. Szóval ja, azért nem mindegy, hogy valaki hogy adja elő. De ha valaki csak sértegetni akar, azt küldd is el melegebb éghajlatra.

2009. aug. 4. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Bunkó az ilyen!!

rajtam sok van/maradt...örülnék ha csak 3 lenne de van az 13 is:(((

engem nem érdekel,ha nem tetszem vkinek,nem néz rám!!(persze dolgozom a felesleg eltüntetésén)

2009. aug. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!