Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális dolog hogy egy...

Normális dolog hogy egy cseppet sem élvezem az anyaságot?

Figyelt kérdés
Két hónapos a babám de én teljesen ki vagyok, egy élő halott lettem. Azelőtt boldog, kiegyensúlyozott életem volt, nagyjából harmóniában voltam magammal és a környezetemmel, de most gyűlölöm az életemet. Az még csak hagyján hogy én magam külsőleg megrondultam, nem kicsit de amit kaptam érte az sem kárpótol semmit. Nem tudom örömömet lelni a babában mert amikor nem alszik akkor non-stop ordít. A szoptatás is egy kínlódás, utálom. Azzal nyúznak hogy szoptassak igény szerint, de én képtelen vagyok a nap több mint felét szoptatással eltölteni, pláne úgy hogy a falat tudnám kaparni közben. Szédelgek és folyamatosan fáj a fejem a fáradtságtól, kialvatlanságtól. A baba minden erőfeszítésem ellenére is boldogtalannak tűnik, állandóan sír bármit is csinálok. Ha kézben van akkor azért, ha leteszem akkor azért, ha éhes akkor azért, ha tele a pelus akkor azért, ha fürödni kell, ha szopik, mindig. A párom engem okol, hogy én vagyok hisztis és türelmetlen de mit tudhat ő erről, itthon sincs egész nap és ha itthon is van csak magával foglalkozik. Én úgy érzem a szélén állok annak hogy összepakoljak és itt hagyjam az egészet, elmenjek messzire innen. A legjobban az rémiszt meg hogy nem érzem azt határtalan szeretet és kötődést a baba iránt amit egy anyának éreznie kellene.
2011. jan. 24. 16:03
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
84%
üdv a klubban. Lehullt a rózsaszín lepel nálad is.... majd 4-5 hónapos korától már jobb lesz, kitartást! és hagyd a szoptatást, tápszeres gyerek is lehet nobel díjas. A párodat meg kérdd meg, hogy csak 2 napig csináljon végig mindent amit te és majd rájön, hogy a gyerek gondozása milyen erőfeszítésekbe kerül.
2011. jan. 24. 16:21
 12/45 anonim ***** válasza:
85%
a depresszió teljesen más lányok, asszonyok... ezt amibe a kérdező került úgy hívják, hogy a realitás felismerése!
2011. jan. 24. 16:23
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ismeretlen amit leírtál, mert én elsö perctöl rajongtam a babámért. Pedig az enyém is üvöltött akkor is mikor nem volt éhes, tisztában volt, nem volt beteg, nem fázott stb. Szóval megszenvedtem vele én is rendesen. Próbáltam 1-2 órán keresztül nyugtatgatni, ha nem ment, akkor átmentem egy másik szobába. Este mindig fejfájással feküdtem le, mikor éjjel ébredt, égett a szemem a kialvatlanságtól. Ennek ellenére mindvégig imádtam és sajnáltam mikor nem tudtam rajta segíteni :( Fokozatosan kezdett múlni 3 hónapos korától kezdve kevesebbet nyügösködött, jobban elvolt, már játszott :) Most 5 hónapos és csak akkor sír ha éhes, kakis, álmos vagy ha nem sikerül véghezvinnie amit szeretett volna. Mikor kiköpködte a borsót és összemasztatolta vele az egész fejét, azt mondtam neki hogy eladom az araboknak 7 tevéért de persze ez csak vicc volt csak kicsit kiidegelt :D

Kitartás, 1-2 hónap és sokkal jobb lesz! De szeresd azt a babát mert ö nem tehet arról, hogy még nem tudja elmondani mi a baj.:)

2011. jan. 24. 16:46
 14/45 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Először is kéne neked egy jó nagy adag alvás, ha a kicsi alszik te is aludj a házimunka megvár!

A szoptatás ha nem megy és fáj is nem kell erőltetni írass tápszert hátha akkor a kicsi nyugodtabb lesz.

Apukára is rá férne egy beszélgetés, passzold le neki a babát és menj el vásárolni, sétálni szellőztesd ki a fejed tiszta fejjel és újult erővel könnyebb lesz. Tudom mit beszélek, két gyerekem van az első iszonyú sírós volt az első 3 hónapban már az öngyilkosságon törtem a fejem, de egy kicsit elmentem otthonról és lenyugodtam.

Kitartás!

2 éves és 3 hónapos kisfiúk anyukája

2011. jan. 24. 17:02
 15/45 anonim ***** válasza:
24%

A kérdező miért nem kommentel? Nem kamu az egész?

Mert ha nem kamu a kérdés, akkor nagyon örülök, hogy nekem nem ilyen anyukám van.

2011. jan. 24. 17:14
 16/45 anonim ***** válasza:
81%

Kedves utolsó válaszoló.

Ha lány vagy,nézz majdvissza akkor ha lesz gyereked. Könnyű látatlanban ítélkezni.

2011. jan. 24. 17:27
 17/45 anonim ***** válasza:
20%

Mivel anonim az oldal, és volt már ilyen, nem lepődnék meg.

De nem én ítélkezem látatlanba, hanem te. Miből gondolod, hogy nincs gyerekem?

2011. jan. 24. 17:32
 18/45 anonim ***** válasza:
86%

az nem normális, hogy ahogy látom teljesen magadra vagy hagyva. nincs senki, aki segítene Neked? nem feltétlenül a párod, ő nyilván dolgozik, de szülő, testvér, sógornő? kicsit ki kellene mozdulnod, az segítene rajtad! és adj magadra! csak egy kicsit megmosod/feltűzöd a hajad, leveszed a foltos pólót és felrántassz egy csini topot, rögtön jobb kedved lesz!

az nem lehet, hogy a baba azért sír sokat, mert kevés a tejed? ha nem megy minek erőlteted? kell írtani tápszert.

2011. jan. 24. 17:37
 19/45 anonim ***** válasza:
0%
Ja, mert a tápszer kényelmesebb.. Sok lusta anyuka van itt,és ostoba,aki ahelyett, hogy szoptatná a babáját, csak elhúzódik tőle.. A tápszer újkori találmány, egy műkaja. Sosem lesz olyan remek, mint az anyatej. Tápszer tápszer, fujj. Büszke vagyok magamra, és a párom is rám, hogy szoptatok! Minden szoptató anya egy csoda! Sajnos egyre kevesebb ilyen van már manapság...
2011. jan. 24. 17:42
 20/45 anonim ***** válasza:
93%
Húúúúúúúúú az ilyenre ugrok!Aki nem szoptat vagy nem tud szoptatni az nem is anya???ÁÁÁÁÁÁÁÁ szörnyű vagy utolsó,legyél nagyon büszke és szoptass!Bocsi a többiektől,de ez nagyon kijött.
2011. jan. 24. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!