Ha 2év körüli gyerkőcnél immunerősítőnek használom a béres cseppet+cebiont, az mennyi idő után fejti ki hatását?
szia
én is ezt adom a gyereknek, szeptember óta szedi megint,de csak most január óta van az , h nem volt még beteg(kopp-kopp!!),a november és december hónapban végig betegen volt itthon sajnos.Szóval el kell telnie bizonyos időnek sztem, legalább egy hónapig szedni kell hogy legyen hatása és még utána sem szabad abbahagyni.Bár biztos, h gyerekfüggő is, mindenkinek más az immunrendszere is, lehet van akinek gyorsabban hat.Nálunk így lassan alakult ki.Mindenesetre a fiam vashiányos is volt és hiába szedte a vas készítményeket soha nem jött neki nagyon rendbe, a béressel meg a felső határértéket súrolja az érték!
Amúgy a háziorvost is kérdezd meg, h ajánlja e a kicsinek, mert az enyém már 6 éves, azt nem tudom, h mikortól lehet adni.Dm.-ben nem tudom, de gyógyszertárban a kisebb üveget kb.1200ft-ért vettünk, és lehet egészségkártyára is ha van.
Jó egészséget!
Szia!
A betegtájékoztató szerint kb. 6 hétig kellene folyamatosan szedni, de nekünk az még sosem sikerült, mert csak max. 1 hónapig volt egészséges a kisfiam, utána megint elkezdett köhögni és folyni az orra, olyankor pedig nem ajánlott szedni.
Mi a 4 üvegest szoktuk 3000-ért venni a Dm-ben, de a patikában is annyi.
nagyon szépen köszönöm
dm ben szeretném venni a "pontok" miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!