Miért vállalnak gyereket?
Igaza volt annak, aki azt írta, hogy provokálsz csak, nem az érveket figyeled - illetve pont te vagy az, akit nem a tények érdekelnek csak a saját álláspontod.
Neked tudod melyik kérdésre kellene válaszolnod?
Erre: Miért fogy a magyar?
A linkjét sajna nem tudom, mert töröltem a listámból olyan beugatós válaszokat kaptam az egyik kommentemhez, ahol azt írtam, hogy a több százezer forintos plazma tévére meg a felvett hitelek törlesztésére telik ( felesleges dolgokra felvett kölcsön részleteire természetesen ), erre vmelyik azzsl jött, hogy egy plazma tv megvásárlásán nem agyal annyit az ember, mint egy gyerek vállalásán.Na, itt csuktam be a boltot ezen sötét emberek előtt.
13:19-es vagyok!
Mélységesen elborzaszt, hogy néhányan hogyan vélekednek azokról, akik lakást kapnak a szülőktől!
A férjem úgy költözött fel Pestre, hogy a szülei vettek neki egy lakást. Most mondta volna azt, hogy ne vegyetek nekem, majd veszek én, vagy elmegyek albérletbe! S nem lett drogos, elkényeztetett ember. Egy tisztességes férj és apa, akit férjemül választottam. Átlagosan élünk átlagos fizetésből, s igyekszünk spórolni minden hónapban. Nem hiszem, hogy aki családi háttérrel, anyagi támogatással kezdi az életet az már kisiklott életű lesz! Mindketten diplomások vagyunk, s hálásak vagyunk azért, hogy a szülők ekkora segítséget nyújtottak!
Én osztom is a véleméynt meg nem is.Mindenhol vannak nehézségek.Aki azt mondja hogy nem az hazudik.Gyereket ugy kell szülni hogy tudjuk hogy meg lesz adva neki vagy nekik ami kell.Nekem két kislányom van szeretnénk még egy harmadikat.Apámék nem voltak gazdagok és nem lett diplomám,én sem vagyok az de sporolok hogy a gyerekeimnek jo legyen..Ez az egy megoldás van-.
De mi számit szegénységnek?Az akinek nincs munkája és segélyből él,szegény ...ne vállaljon gyereket.De a mai világban a minimálbér is l...f-.-sz...Bocsi a csunya szóért.Mindenkinek joga van a gyerekvállaláshoz persze tudni kell hogy hol az állj..
Ugye tudod,hogy ellenmondásos vagy te magad is???
Lenézed a szegényeket,főleg az anyósodat.apósodat mert szerinted felelőtlenül szültek gyereket!
De az eszedbe sem jut,hogy a férjed nekik köszönheti az életét,és te is nekik köszönheted,hogy van egy férfi az oldaladon..
Te tényleg nem csinálsz mást csak provokálod az embert..Ezek szerint a te szüleid irtó gazdagok,hogy téged a világra hoztak,...A nagyszüleid is gazdagok voltak hiszen a te szüleid is élnek..Feltételezem,hogy ők sem szültek volna ha szegények lettek volna..
Tudod mit? Örülj annak,hogy neked nincsenek anyagi gondjaid...és örülj annak,hogy az apósod-anyósod olyan felelőtlenek voltak,hogy felnevelték a férjedet,hogy te boldog lehess..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!