Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyós probléma. Mi legyen a...

Anyós probléma. Mi legyen a kislányom neve?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a párommal már elterveztük, hogy Zorka lesz a kisbabánk neve, de mikor az anyukája megtudta, azonnal felháborodott, mert, hogy náluk az a szokás, hogy a fiú gyermek az anyukája nevét adja a leány gyermekének... az anyósom Julianna, és nem nagyon szeretném ezt adni a gyerekemnek, de még második névként sem, mert egyáltalán nem szeretnénk második nevet a picinek, de anyósom veszettül harcol és fenyegetőzik. Félek, hogy a páromat is maga mellé fogja állítani valamivel. Mit kéne tennem ? :S
2010. nov. 27. 19:07
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
wow, ez igazán egy szuper ötlet volt!!! gratulálok
2010. dec. 2. 16:59
 52/55 anonim ***** válasza:
Gyönyörűen megoldottátok! :) Minden elismerésem :)
2010. dec. 2. 17:37
 53/55 anonim ***** válasza:

Huu az tenyleg ugyes volt :)

Ma csupa jo hireket olvasok itt a gyk-n :)

2010. dec. 2. 22:36
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Ne törj meg!!! Nagyon meg fogod szívni!!!!

Én majdnem megtörtem. Reginát szerettünk volna, De legyen Eszter ugyanilyen indíttatásból, mint nálatok.

Aztán megtudtam hány Eszter van a férjem családjában:

Anyós, anyós anyja, anyós mostohaanyja és húga, após második felesége, a férjem keresztanyja és a keresztapjának a felesége.

Nah én gondoltam nem lesz a lányom Kisesztei.

De amint beleegyeztünk, már jött a következő utasítás, hogy kik legyenek a keresztszülők, hogyan legyen az esküvő, ne is legyen esküvő.

Egyszer engedsz neki a fejedre fog nőni!

Ha Zorkát akartok legyen Zorka, ha lekvároskiskertkaput, akkor meg lekvároskiskertkapu!

Ha akar egy Julit, szüljön!

2010. dec. 7. 15:08
 55/55 anonim ***** válasza:

Oké most olvastam az utolsó kommentedet. Örülök hogy sikerült!

(Utolsó voltam)

Sok örömet, kitartást kívánok, babához, anyóshoz egyaránt!!!!

2010. dec. 7. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!