Anyós probléma. Mi legyen a kislányom neve?
Szerintem a Zorka, egy nagyon szép és nagyon különleges név. De ami a legfontosabb, hogy neked és a Férjednek tetszik. Az anyós meg majd belenyugszik.
Az enyém is nyaggatja a férjemet, mert ha a mi babánk fiú, János lesz , mint az apukám, meg az apósom. Anyós meg kézzel, lábbal tiltakozik ellene. De így járt. Én a férjemnek is megmondtam, hogy én engedtem a lány névben (Anna, én nagyon nem akartam), így nem engedek a fiúból. Majd megszokja anyós.
Kitartást! Ne engedj neki! A te lányod!
29 hetes Kismama
nekem a Zorka név nagyon tetszik, szuper jó! viszont a Julianna is tetszik :)
de nem ez a lényeg! hanem hogy én a te helyedben biztos hogy ragaszkodnék az általam választott névhez, mert a te babád lesz, és te ill. a párod joga eldönteni hogy mi legyen a neve, nem pedig az anyósodé
persze lehet hogy én vagyok rossz természet, de nem hagyom beleszólni az anyóst még ennél kisebb dolgokba sem,
két keresztnév csak bajjal jár, kinek az első tetszik kinek a második, aztán meg majd kutyulják, meg ő is a bölcsiben meg az oviban,csak baj van vele.Egy ismerősöm fruzsina mira nevet adta a gyereknek, aztán mégis mirácskának hivják,kérdem én minek a fruzsina akkor?
SEMMI KÉPPEN NEM adnám anyósom nevét neki,mert 1:inkább a sajátom 2:inkább anyámé 3: inkább nagymamádé akit nagyon szeretsz. Nade anyós neve???? ilyet...
Szerintem a Zorka nagyon aranyos név! Anyósodnak meg mond meg, hogy nálatok meg más a hagyomány!
Hisztizzen, aztán ha nem tetszik, akkor a kislányt sem kell látnia. (én is ezt mondtam az anyósnak, csak ő minden áron azt akarta, h vetessem el a kisfiam) A te gyermeked, azt a nevet mondod a szülőszobán amit te szeretnél adni neki!
Nehogy már egy névválasztásból ekkora cirkusz legyen!
Szia
Barátnőm volt ugyanilyen szituban, az Ő anyósa is mindenáron a saját nevét akarta ráerőltetni a babára. Ők úgy oldották meg, hogy beleegyeztek, legyen a kislány neve Katalin. Volt nagy öröm anyóspajtás részéről. aztán a szüléskor szépen bediktálták az általuk választott nevet, az anyós pedig csak a kórházban koppant iszonyat nagyot. Annyi tartás volt benne, hogy nem mert patáliát rendezni mindenki előtt, hanem fiának mondta napokkal később, hogy ez nem volt szép tőlük. De belenyugodott a megváltoztathatalanba, és a 2. kislány születésekor már meg sem próbált beleszólni a névválasztásba.
Egyetertek a tobbseggel. Nehogy mar anyospajti adjon nevet a TI gyereketeknek. Foleg a sajatjat..micsoda egoista.
Jo nev a Zorka!!! Tokeletes valasztas a lanykatoknak :)
Én szerintem is aranyos, szép név a Zorka kb 10 éves korig
utána már gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!