Akinek önszántából lett csak egy gyereke miért döntött így?
Figyelt kérdés
Tőled is kérdezgetik mikor jön a második? Nekem már egy 9 éves fiam van, de még mindig ezt kérdezgetik munkahelyen, néha rokonság is. Nem értem miért gáz az ha valakinek elég egy gyerek? Egyszerűen nincs türelmem ehhez megint, 3 évig egy éjszakát nem aludt végig a fiam, örülök, hogy már ekkora, nem tudom miért kell ezt magyaráznom néha szinte idegen embereknek is.jan. 27. 07:42
21/26 anonim 

válasza:

Vannak napok amikor azt is megbánom,hogy én is megszülettem,nemhogy a gyerek. Irigylem akinek eszik alszik gyereke van,esetleg némi segítsége is,nemcsak apuka,aki fürdetésre,vagy még arra sem ér haza. Két éves a lányom,az életem két melegítőben elem,kialvatlanul,állva bekapitt falatokkal,az agyam helyen egy zokni,ami otezerhatszaz dolgot menedzsel állandóan. A mai nap például már délelőtt tízkor elesett.
22/26 A kérdező kommentje:
21-es, én is így voltam. 3 éves koráig egy éjszakát nem aludt végig a fiam. Utána viszont már végig aludta és ment oviba, én meg vissza dolgozni és azóta sokkal jobb minden. Kitartást. Nem mindenkinek való ez a gyed, gyes időszak, otthon lenni évekig.
febr. 22. 07:21
23/26 A kérdező kommentje:
Egy tippet tudok adni, hátha neked is bejön, mondjuk ha panelban laksz akkor nem fog menni. Én ebéd után kb fél 1től addig tologattam a fiam babakocsiban az utcában, míg el nem aludt, aztán bevettem, gyorsan levetkőztettem és be az ágyba, szinte sosem ébredt fel. Volt egy nyugodt 2 óra hosszám délután magamra így.
febr. 22. 07:26
24/26 A kérdező kommentje:
*bevittem
febr. 22. 07:27
25/26 anonim 

válasza:

#23 köszönöm szépen, de sajnos a lányom a saját kis ágyán kívül sehol nem alszik el. Babakocsiban mióta menni tud nem igazán van el. Ha esemény történik,megyünk valahova csupa szem fül és cselekvés lesz. Nyáron voltunk strandon Azt hittem ott legalább pihen délután. Néztem sok gyereket,fiatalabbak,idősebbek,aludtak ki ki a sátorban,vagy csak a strandszonyegen,volt ahol az anya mellette olvasott is! Én meg futottam.utana ide szaladt oda ment ez érdekelte,ahhoz futott...alvás? Ilyen napokon kimaradt,a jó isten nem teszi le.
Kitartok. Szeretem,de személyében három gyereket kaptam.
26/26 anonim 

válasza:

Nekem 2 lányom van, állandóan azt hallgatom, hogy kell melléjük egy fiú. Soha semmi nem elég a rokonságnak és az ismerősöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!