Akinek önszántából lett csak egy gyereke miért döntött így?
Figyelt kérdés
Tőled is kérdezgetik mikor jön a második? Nekem már egy 9 éves fiam van, de még mindig ezt kérdezgetik munkahelyen, néha rokonság is. Nem értem miért gáz az ha valakinek elég egy gyerek? Egyszerűen nincs türelmem ehhez megint, 3 évig egy éjszakát nem aludt végig a fiam, örülök, hogy már ekkora, nem tudom miért kell ezt magyaráznom néha szinte idegen embereknek is.jan. 27. 07:42
11/26 anonim 

válasza:

Fiam koraszulott 4 honapos de korigaltan 1 honapos. Mar 1 honapja kerdezgetik mikor jon a teso?!
12/26 anonim 

válasza:

Én a szr szuleselmeny miatt nem fogok valószínűleg többet bevállalni. Már 15 hónapos múlt a fiam, de nem halvanyul a rossz emlék a császárról. Sok időm pedig nincs, hogy hátha majd ez elmúlik, mert én még fiatal vagyok, 26, de a férjem már 49.
13/26 anonim 

válasza:

Mikor jön a második: Semmi közöd hozzá. Amúgy, hogy vagytok?
Ha ebből nem ért, akkor megmondom csúnyán nem érdekel. :D
14/26 anonim 

válasza:

Mert azt az egyet is megbántam, nemhogy még több legyen. Kár,hogy nem lehet visszacsinálni már.
15/26 A kérdező kommentje:
Aki 1et is megbánta mi az oka?
jan. 31. 14:49
16/26 anonim 

válasza:

Senkinek sem kell magyarázkodni.:) Nem akarsz többet és kész ennyi. Senkinek semmi köze hozzá. Hazudozni is felesleges, hogy nem lehet, meg ilyesmi.
15. Na vajon mi lehet az oka? Egy gyerek teljesen felforgatja az ember életét, hatalmas, visszavonhatatlan felelősség, rengeteg nyűg, kötelezettség, rengeteg lemondás, lelki és anyagi többlet teher, kötöttség stb stb. És nem lehet visszacsinálni. Ezért nem szabad bedőlni " a gyerek ajándék az élet értelme, az anyaság a nő legnagyobb dicsősége " undorító hazug, álszent propagandának, és nagyon át kell gondolni mivel jár a gyerekvállalás valójában, mert nem való mindenkinek.
17/26 anonim 

válasza:

Mert az emberek olyanok, hogy ha nincs gyereked, akkor mikor lesz végre? Ha egy van, mikor jön a kistesó? Ha kettő van, na ott a harmadik is elfér, nem? Ha három van, úristen hogy bírsz hárommal, na ez is csak a csok miatt szült.
18/26 anonim 

válasza:

11: ha ket fiu van, akkor kell egy lany is, ha harom lany, akkor a negyedik legyen fiu, de ha negy van, akkor minek annyi. Vegtelensegig lehet folytatni, de en pl nem ertem miert szolnak ebbe bele masok. En ugy vagyok vele, hogy amig nem az en kontomra teszik, meg nem olyan korulmenyek koze vallaljak, nekem edesmindegy, hogy masnak egy vagy negy gyereke van.
20/26 anonim 

válasza:

Nem bántam meg,de jó,hogy nem tudtam előre mi vár rám. Még egy nem lesz,mert még egyszer én ezt végig nem csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!