Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem dolgozó szülők, vittétek...

Nem dolgozó szülők, vittétek a szombati munkanapokon a gyerekeket óvodába?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 hétben szombaton volt ügyelet az óvodában.

Nem dolgozó anyukák vittétek a gyereket óvodába?

Mi a véleményetek arról, aki viszi ilyen esetben?

dec. 18. 17:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Nem vittem.
dec. 19. 09:54
 32/43 anonim ***** válasza:
94%
Egyik héten nem ment, másik héten ment.
dec. 19. 11:12
 33/43 anonim ***** válasza:
95%

32 vagyok.

Nálunk pl külön kikérőt kellett kitölteni, hogy nem megy.

Véleményem nincs, mindenki azt csinál, amit akar.

Ha pihenni akar és azért ment, akkor azért...ettől nem lesz szar anya senki.

dec. 19. 11:16
 34/43 anonim ***** válasza:
33%

Pedagógus vagyok. Érdekes mert pont azok a szülők hozták a gyerekeiket akik nem dolgoznak.

Ezen még nem is akadtam ki hiszen hozza ha már úgyis itt vagyunk de ugyanezek a szülők hozzák be full betegen is a gyereküket. Na ezért haragszom mert a dolgozó szülő viszont megoldja.

dec. 19. 15:36
 35/43 A kérdező kommentje:
Igazatok van, semmi közöm hozzá. De ahogyan az utolsó válaszadó is írja, nálunk is 2 gyerek volt benn a csoportból és pont az a 2 akinek nem dolgozik az anyja. Mielőtt valaki kérdezi, hogy honnan tudom, onnan, hogy mind a három szülővel beszélőviszonyban vagyok, mert a gyerekeink is jóban vannak. De ez most nagyon kiakasztott, hogy mindkét szombaton vitték a gyereket, azzal a dumával, hogy "nehogy lemaradjon a gyerek". Mégis mi a fenéről maradna le?! Ilyenkor csak ügyelet van, nincs semmilyen foglalkozás. Csak a dolgozó szülők alig tudják megoldani, mert kevés a szabadság, az ilyenek meg beviszik...eszem megáll.
dec. 19. 17:30
 36/43 anonim ***** válasza:
95%
Ha te ilyen dolgokat nem tudsz elengedni, és kiakaszt, akkor keress fel egy pszichològust, mert nem normális.
dec. 19. 18:03
 37/43 anonim ***** válasza:
0%
35, ha ilyen a "szülő" jobb is szerencsétlen gyereknek ha minél kevesebbet van vele
dec. 19. 18:45
 38/43 anonim ***** válasza:
95%

33 vagyok.

Nálunk tanultak rendesen...annyi, hogy napközi nem volt.

Nem értem neked vagy másnak mi köze van hozzá ki viszi ki nem. A tanárnak meg ez a dolga.

dec. 19. 18:58
 39/43 anonim ***** válasza:
3%

34-es vagyok

Köszönöm a lepontozást okosság!

Gondolom páran magukra ismertek.

A "tanárnak meg ez a dolga" válaszolónak meg annyit ,hogy írtam is csak értelmezni kellene, hogy nyilván mivel úgyis munka nap volt természetesen vártuk a gyerekeket.

Viszont nem vagyok/vagyunk hajlandóak betegek lenni csak azért mert egy-két hülye szülő betegen is hozza a gyerekét mert "pihenni akart " vagy mittudomén. Tök mindegy , beteg gyerek nem való közösségbe és pont. Tartsa otthon főleg ha nem is dolgozik. Eddig is ezután is haza fogom küldeni.

Jöhet a lepontozás.

dec. 19. 21:19
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Kedved 34-es.

Én a te kommented nem olvastam mielőtt ezt írtam...csak a kérdezőét.

Szíved joga úgy gondolni ahogy gondolod és hazaküldeni, ha akarod. Engem hidegen hagy. Az én lányom senki nem küldi haza mert nem megy betegen és egy évbe egyszer ha beteg...szerencsére.

dec. 19. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!