Dolgozó, és gyerekes családok, ti is rengetegeket mostok?
Heti 2 nap, akkor kb 4 mosás megy le.
Fehérítésre nátrium perkarbonátot.
Foltokra is azt. Gyümi, zöldség foltra jó az ecet vagy a citromsav is. Eddig nekem a ruhák színét sem fakította.
Mosógépbe pedig folyékony mosószert rakok.
Átlagban nekem is kijön a napi mosás 2 felnőtt 2 gyerek. Télen sűrűbb, mert ugye nehezebbek a ruhadarabok, tehát kevesebb fér be egy adagba. Hétvégente meg megy napi 4 is.
A mosógépszerelő a múltkor nem akarta elhinni, a 4 éves gépem számlálója annyit mutatott, mint az átlag gépek 10 év után :D
2 naponta 2 adagot.
Nyáron könnyebb volt, kitettem a napra, estére leszáradt a szárítónyi ruha. Ráadásul kevesebb kellett.
Most 3 szárító van fullon és sokszor ez is kevés. (szárítógép tervezve, még nincs)
Hétköznap a ruhákat mosom, hétvégén ágyruha, törölköző, stb.
Napi 4 váltás ruha a gyerekeknek, 2en vannak. Rengeteg.
Folyékony mosószerrel mosok.
3 kamasz, 10 kilós mosógép. Ha minden nap mosnék, talán üres lenne a szennyeskosár. De nem mosok.. 3:)
Na fel is állok, bedobok egy adagot, mert hömpölyög a padlón, sóhaj. Majd hétvégén elfogy napi 2 adaggal számolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!