Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem dolgozó szülők, vittétek...

Nem dolgozó szülők, vittétek a szombati munkanapokon a gyerekeket óvodába?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 hétben szombaton volt ügyelet az óvodában.

Nem dolgozó anyukák vittétek a gyereket óvodába?

Mi a véleményetek arról, aki viszi ilyen esetben?

dec. 18. 17:15
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
87%
igen, vittem, mert aznap bábszínházba vitték őket és menni szeretett volna.
dec. 18. 21:22
 22/43 anonim ***** válasza:
84%
Nem vittem. De ha más - hozzám hasonló helyzetben - viszi, nem az én dolgom. Néztem a listát, összesen 2 gyerek volt bent a csoportból. Az mondjuk ügyes, hogy az óvó néni először az otthon lévő szülőkhöz vitte oda a lapot aláírni, hogy megy-e a gyerek ;).
dec. 18. 23:54
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy viszem, jár neki is a pihenés.
dec. 19. 06:22
 24/43 anonim ***** válasza:
77%
Egyiken vittem. Ezer más dolgom volt, amit így végre el tudtam intézni, a gyerek meg kifejezetten szereti azokat a napokat, amikor alig vannak gyerekek.
dec. 19. 06:37
 25/43 anonim ***** válasza:
11%
24es ha alapból otthon vagy mi gátolt meg abban hogy megcsináld hétköznap?
dec. 19. 06:39
 26/43 anonim ***** válasza:
32%
24-es vagyok, úgy értelmeztem a kérdést, hogy aki szombaton nem dolgozott. Ha nem nekem szólt, akkor elnézést.
dec. 19. 06:55
 27/43 anonim ***** válasza:
95%
Mi nem vittük, de nincs semmilyen előítéletem azzal, aki igen. Minden élethelyzet más, lehet jó okuk volt oviba vinni a gyereket úgyis, hogy akár mindkét szülő "otthon volt" aznap.
dec. 19. 07:29
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sulisoknak se volt ezeken a napokon tanítás, csak rövid ügyelet. Dolgozunk, de itthonról, így megoldjuk. Nincs véleményem, szerintem csinálja mindenki úgy, ahogy akarja vagy tudja.
dec. 19. 07:41
 29/43 anonim ***** válasza:
95%

Semmit nem gondolnék.

Vannak óvodák, ahol valami érdekesebb program van szombatonként. Nekünk anno akkor báboztak, mert kevesebb gyerek volt, össze voltak vonva a csoportok volt rá kapacitás. Én imádtam ovisként a szombati ovit ezért. Ráadásul nekem sok barátom volt a másik csoportokban, és tök jó volt, hogy szombaton nem csak az udvaron látom őket. Vagy van olyan, hogy ilyenkor viszik valahová a gyerekeket. Lehet valami ilyen oka is, ha viszi a gyereket.

Lehet tanul a szülő, most ilyenkor egyetemi vizsgaidőszak van, és nem árt az az egy nyugodt nap a gyerek nélkül a sikeres vizsgák érdekében.

És nekem azzal sincs bajom, ha ilyenkor megy valaki fodrászhoz, körmöshöz. Attól, hogy valaki anya, nem kell feláldoznia magát, meg mártírkodnia, mert nincs jó hatással ez az anyára, és ha anyukával (vagy épp apukával) nincs minden rendben, az a gyereknek se lesz jó.

dec. 19. 09:29
 30/43 anonim ***** válasza:
84%
Nincs ròla véleményem, nem pazarlom az drága időmet arra, hogy másokon fröcsögjek. Vitte egészségere, nem vitte egészségére.
dec. 19. 09:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!