Nem dolgozó szülők, vittétek a szombati munkanapokon a gyerekeket óvodába?
Az elmúlt 2 hétben szombaton volt ügyelet az óvodában.
Nem dolgozó anyukák vittétek a gyereket óvodába?
Mi a véleményetek arról, aki viszi ilyen esetben?
Velemenyem aki vitte ?
Bakker, kinek mi koze ahhoz, hogy ki viszi ? Ovono vagy ? Mert ha igen, kaptal fiztest a napert.
A sajat dolgommal foglalkozok, nem, hogy ki mikor viszi a gyereket az ovodaba.
Attól hogy nem dolgozik valaki még ezer más dolga lehet.
Ha épp most nem kicsi, hanem óvodás gyerekem lenne, vagy lenne egy ovis is, valószínűleg én is vittem volna, mivel tanulok, december 10-ig egy rakás leadás volt, 14-től meg vizsgaidőszak van, tegnap is vizsgáztam.
Vagy lehet, hogy valaki csak egy ilyen extra munkanapon tudja megoldani, hogy eljusson, orvoshoz, fodrászhoz vagy csak aznap ért rá a karácsonyi hajtásban a körmös. Jobb az oviban a gyereknek, mintha végig kellene unatkoznia anya hajfestését/körmözését csak azért, hogy anyukára ne nézzen ferde szemmel a szomszéd Marika... Persze ha lenőtt körme lenne karácsonykor akkor meg azért lenne leszólva...
(mondom ezt úgy, hogy évek óta nem járok körmöshöz és nem festem a hajam)
12es persze vannak olyan "anyák" akiknek fontosabb a fodrászt meg a körmös mint a gyerek. Bár igaz ha otthon vannak meg kell dolgozni azért hogy apuka eltartsa őket, ha máshogy nem megy a lábuk közével.
Bár azért lenne bőr a képükön a férjük pénzét költeni miközben otthon meresztgetik és még a gyereket is lepaszolják ha kell ha nem. Bár az ágyban valszeg nagyon jók mert különben találna apuka olcsóbb hobbit.
Én nem dolgozom, de vittem. 8-12ig.
Vizsgaidőszakban vagyok, muszáj minden pillanatot kihasználnom, hogy a karácsonyi szünet ne azzal teljen, hogy én külön elvonulok tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!