Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dolgozó anyukák, nem szoktátok...

Dolgozó anyukák, nem szoktátok azt érezni hogy rezeg alattatok a léc a munkahelyen?

Figyelt kérdés

2 hónapja dolgozok újra, és én gyakran érzem ezt sajnos. Régi munkahelyre mentem vissza, de új munkakörbe, így egy csomó új dolgot kell megtanulnom, és egyszerűen elszoktam az agyi munkától, mintha minden lassabban menne. Ezen kívül mindig én vagyok az első, akinek el kell mennie, szaladok a gyerekért, volt hogy már nappal is el kellett kérdezdkednem, és ráadásul 2 hónap alatt már kétszer voltam otthon, mert a kisfiam beteg lett. Azt érzem a kollégákon hogy ez fusztrálja őket, szerintem a vezetés sem elégedett velem. Remélem hamarosan jobban belejövök, mert nem akarom elveszíteni a munkám.

Érzett már valaki így? Később könnyebb lett?

okt. 30. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Nem éreztem így magam, mert mikor még új voltam, a férjem menz vele tappenzre. És nem szaladtam érte mert 4ig dolgozok 1 percre van az ovi.

Amikor kicsi volt elkezdtem levelezőn az egyetemet hogy olyan helyre tudjak menni dolgozni ami közel van és a férjem támogatásával.

okt. 30. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert 2 év alatt amióta visszajöttem egyszer se voltam táppénzen. Férjem ment home officeba velük.

Viszont el is kényeztettem ezzel a munkáltatómat, ami megint nem szerencsés, mert úgy kezelnek mint egy végletekig terhelhető igáslovat, és tényleg alig idő jut a családomra.

Még tüdőgyulladással is dolgoztam nekik otthonról.

Most meg amikor először akartam gyápra menni, mert műtik az egyik gyereket, úgy tettek, hogy: az apja nem mehetne?

Ez az utolsó csepp, keresek más munkát.

tegnapelőtt 07:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

En amikor visszamentem megbeszeltuk a ferjemmel hogy az elejen

( 3-4 honap) ha van vmi mindenkèpp ő marad otthon vele ő rendezi a gyereket. Nem kèredzkettem el nem maradtam otthon, szerencsère nem sűrűn volt beteg ha igen akkor is max köhöges orrfolyàs. Ha nem egyedülàlló anya vagy fogd be valtva a ferjedet is , ez az ő problèmàja is nem csak a tied

tegnapelőtt 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem. Nem én vagyok az egyedüli kisgyermekes.

Ha betegek a gyerekek megtudjuk oldani férjemmel, illetve szüleim is be tudnak segíteni. Bár bevallom nem szívesen viszem hozzájuk betegen a gyerekeket, mert akkor ők is le betegednek.

tegnapelőtt 16:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Nálunk is beszáll a férjem, most hogy őszi szünet van, például ő maradt otthon a gyerekkel. Plusz ő viszi reggel az oviba, én hozom el. Táppénzen is volt már ő is, de nagyon kevesen vannak, sokszor ő sem tud betegszabira menni. Nagyszülők mind dolgoznak, így rájuk nem számíthatunk. Remélem a kezdeti nehéz időszak után belejövünk ebbe az egészbe, mert a munkámat szeretem ezeket leszámítva.
tegnapelőtt 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!