Nem dolgozó szülők, vittétek a szombati munkanapokon a gyerekeket óvodába?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hétben szombaton volt ügyelet az óvodában.
Nem dolgozó anyukák vittétek a gyereket óvodába?
Mi a véleményetek arról, aki viszi ilyen esetben?
ma 17:15
3/20 anonim válasza:
Dolgozom, de a férjem itthon van így nem vittük. De nekünk előre le kellett jelenteni hogy melyik napokon fogjuk igényelni. Mi egyiket sem kértük.
4/20 anonim válasza:
Nem vittem. Véleményem nincsen, nem az én dolgom.
5/20 anonim válasza:
Szerintem mindenki csinálja úgy, ahogy a családjának meg a gyerekének jó.
Én nem vittem ezeken a napokon, mert a munkahelyemen kötelező szabadságos nap, az oviban meg az egyik nap ügyelet lett volna, a másik nap pedig még másik oviba is kellett volna menni ügyeletbe. A gyerekem kiscsoportos, örülök hogy a saját óvónőivel szeret lenni, nem akartam fölöslegesen túlfeszíteni a húrt.
6/20 anonim válasza:
Nem vittem. De azt mondom, ha egy szülőnek ekkora teher a gyereke hogy mindenáron szabadulna tőle, akkor szerencsétlen kicsinek bárhol jobb mint az inkubátorával.(direkt nem anyát írok, mert a szememben az ilyen nem az)
7/20 anonim válasza:
Én dolgozom, mégsem vittem, de ettől még nincs véleményem sem pozitív, sem negatív azokról, akik viszik. Akármilyen okból is. Eleve nem is értem, miért kéne véleményemnek lennie? Mindenki csinálja úgy, ahogy nekik jó.
8/20 anonim válasza:
Nem vittem, de ha pl lett volna dolgom lehet viszem.
9/20 anonim válasza:
6 miért lenne teher valakinek? Dolgozik mondjuk? Az apákkal miért nincs bajod? Annak nem kötelessége a te szemedben munkanapon otthon lenni?
10/20 anonim válasza:
9es olvastad a kérdést? A nem dolgozó anyákról szólt nem a dolgozókról... tudod, szöveg értelmezése bármilyen iszonyú nehéz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!