Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mindig a férfiak anyja...

Miért mindig a férfiak anyja van rossz nagymamának beallítva?

Figyelt kérdés
Aki beledumál, nem jól fogja a gyereket, kéretlen tanácsokat oszt, hülyeségeket gondol és nem ért az unokákhoz, miközben a feleségek anyja mindent jól csinál az unokákkal, az ő tanácsai jók, ő nem szól bele állítólag, stb.

dec. 6. 14:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pl anyám a mindenbe kéretlenül is beleszóló, mondanom sem kell, nem szívesen látott vendég :D

Teljesen mindegy, miről van szó, neki mindig van véleménye, persze csak az övé a jó, erre pedig semmi szükségem.

Anyós tiszteletben tartja a döntésünket - próbálná meg nem, ő sem jönne 😁, mert a férjem sem anyuci kisgyereke.

dec. 6. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egyáltalán nem így van.

Nekem most a második anyósom van.

Az első egy tündér volt. Idősebb volt már akkor, mondta is, hogy az ő idejében nagyon más volt minden, így ő nem is szól bele semmibe. :)

Figyelmes volt, törődött a gyerekkel. Miután elváltunk a férjemmel, anyósommal évekig tartottuk a kapcsolatot (aztán meghalt sajnos). Én vittem hozzájuk a gyereket, mert az apja nem volt hajlandó. Én mentem vele, olyankor engem is vendégül láttak, mivel több száz km-re laktak, így olyankor ott voltunk pár napot. Mindig örömmel vártak minket. Nagyon jó volt a kapcsolat. Minden héten hívott, hogy hogy vagyunk, mi van velünk.

A mostani anyósom totál nem ilyen. Nem egy nagymama típus. De anya típus se, ezt a férjem is megmondta. Azon kívül, hogy mindig volt főtt étel, meg tiszta ruha, azon kívül soha egy percet nem foglalkozott velük. Na ugyanez van az unokával is. Havi 1x jön, itt van, beszéltünk, kávézunk. Félreértés ne essék, jó a kapcsolat, jókat tudunk mindig beszélni.

De a gyerekkel rémes. Nem játszott vele még soha, nem olvasott neki soha, talán 2x ült le mellé, akkor is csak ült és nézte. Aztán meg hazamenetelkor meg mindig nyúzza a gyereket, hogy menjen, adjon puszit. A gyerek meg persze nem akar. Én végtelenül szomorú vagyok, hogy ő ilyen. Ő az egyetlen nagyszülője a kicsinek, és ő sem foglalkozik vele.

Szerencsére tesóm igen, ő 16 évvel idősebb nálam, 50-es korosztály, kicsit olyan nagyszülős. :)

Ha anyukám élne, ő imádná az unokákat, de biztos lett volna már pár parázs vitánk, mert ő mindig mindent jobban tudott mindenkinél. :D

De őszintén szólva, nagyon szívesen vitatkoznék vele, mert akkor legalább még velünk lenne.

dec. 7. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!