Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rossz anya vagyok, ha mindenna...

Rossz anya vagyok, ha mindennap ordibálok a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Hiába magyarázok neki, semmit nem hajlandó felfogni. Azt hiszi, neki van igaza. 10 éves, hisztizik, ha beleszólok mit vegyen fel, de ő ilyen hideg időben sportcipőt akar hordani... sapkát, sálat mindig leveszi. Autóban kiköti magát és elfekszik az üléseken, ilyeneket csinál.

Nem érti, hogy nem nyúlhat a vízforralóhoz. Nem ért és nem tud semmit, rohadtul elegem van már.

nov. 3. 17:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
35%
Eléggé!
nov. 3. 17:26
 2/26 anonim ***** válasza:
78%

A példàid alapjàn van veled is baj!

+10 fokban azért a sapka -sàl-kesztyű tényleg nem kötelező tartozék. Főleg ha nem is fàzik.

Az autós dolog ELFOGADHATATLAN!

Ha nem kötné be magàt én megàllnék!

Legközelebb meg mehet gyalog! Mindenhová!

Miért nem érhet a vízforralóhoz?

nov. 3. 17:42
 3/26 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is tíz éves a lányom, megy a cirkusz mindenen

Én már elengedtem, van amit már rahagyok, a komolyabb dolgokat meg megbeszéljük higgadtan.

nov. 3. 17:54
 4/26 anonim ***** válasza:
83%

Az elmúlt 10 évben mit csináltál, hogy ennyire hű nem tudok szép szót írni, inkább kihagyom, hogy ilyen lett? Hogy nem érti a kocsiban hogy kell utzani

Azért itt valami nagyon el lett rontva

nov. 3. 18:26
 5/26 anonim ***** válasza:
15%
Az én gyerekeim nem mernének így viselkedni. Nevelni kellett volna, nem 10 év múlva hisztizni
nov. 3. 19:07
 6/26 anonim ***** válasza:
68%

10 éves a nagyobb lányom

Még meg sem kerestük a sálakat, kesztyűket...minek??? Télen mit adsz rá? Eddig 1 átmeneti bokacsizmát kapott, ezt használja felváltva az edzőcipőivel.

Hogyan főzne magának teát vízforraló nélkül???

10 éves nem 1!

Rántottát meg bundáskenyeret csinál a FORRÓ tűzhelyen.

Gondolom egy kenyeret nem tud megkenni magának annyira életképtelennek nevelted

A kocsi meg megáll ha nincs bekötve vagy nyugodtan elsétálhat a sulihoz. Legalább nem kell rohannom reggel miatta

nov. 3. 19:15
 7/26 anonim ***** válasza:
21%

Az elmúlt 10 évben mit csináltatok/vagy nem, hogy csak úgy nőtt, mint a gaz? Mert hogy nevelve nem volt az biztos.

Esetleg orvoshoz elvitted már? Vizsgáltattad, hátha szellemileg sérült?

nov. 3. 19:16
 8/26 anonim ***** válasza:
63%

Miféle hideg? 10+ fokban nem kell a sapka, sál, kesztyű, a sportcipő is pont jó még. Nem kisbaba.

Autóban ha kiköti magát, állj meg és ne menjetek tovább.

A vízforralóhoz miért nem nyúlhat?

A leírásból az jön le, hogy nagyon túlfélted, ő pedig ez ellen lázad (érthetően) a viselkedésével.

nov. 3. 19:19
 9/26 anonim ***** válasza:
86%
Az a baj hogy mivel mindig kiabálsz így már nem hatja meg. Ha ritkán kiabálnál akkor tudná hogy na most túl messzire ment,így viszont csak egy szokványos napi rutin a kiabálás ,sapka sál még nem kell. Kiköti magát megállsz és addig nem mész tovább amíg nem köti be magát, addig mobilozol. Vízforraló nem veszelyes,inkább vond be a konyhába. Nálunkba 3 éves is segít néha( keveri a száraz rizst😅) vagy átönti egyik tálból a másikba,de segít tojást feltörni, 10 évesen már simán segíthet.
nov. 3. 22:29
 10/26 anonim ***** válasza:
58%

Még is milyen cipőbe kéne járni. A sportcipő a legideálisabb. Sál sapka 12 fokban? Nem csoda, hogy hülyének néz.

Autóban kiköti magát? Beköti magát, aztán ki vagy hogy? Remélem nem azt akarod mondani, hogy te kötöd be?

Miért nem nyúlhat a vízforralóhoz?

nov. 4. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!