Rossz anya vagyok, ha mindennap ordibálok a gyerekkel?
Hiába magyarázok neki, semmit nem hajlandó felfogni. Azt hiszi, neki van igaza. 10 éves, hisztizik, ha beleszólok mit vegyen fel, de ő ilyen hideg időben sportcipőt akar hordani... sapkát, sálat mindig leveszi. Autóban kiköti magát és elfekszik az üléseken, ilyeneket csinál.
Nem érti, hogy nem nyúlhat a vízforralóhoz. Nem ért és nem tud semmit, rohadtul elegem van már.
#11 Ezek tegnapi vàlaszok! Tehàt EDDIG 10+ fok volt
Te is ma adtàl rà először meleg cipőt.
Én még ma se....
Kocsival hozom viszem, amennyit kint van az lóf..
Hú de jó tanácsokat kaptam...
Nálunk tartósan 7 fok alatt van a hőmérséklet, én is megfagyok sapka nélkül.
Autópályán necces megállni...
Könnyű osztani az észt.
Van, hogy akkor köti ki magát, ha épp kifordultunk a benzinkútról, vagy ha épp felhajtottam az autópályára.
Az apjának birka türelme van, sosem kiabál vele, mégis őt is szándékosan idegesíti ilyenekkel.
Szellemi képességeit vizsgálták? Mert egy 10 éves,ha ép értelmű felfogja, miért kell az öv.
Azért, mert te fázol sapka nélkül, neki nem kell sapka. Én spec soha nem hordok sapkát. 0 fok alatt felhúzom a kapucnit, gyerekem is rühelli a sapkát, tök felesleges eröltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!