Egyedülálló apukák, anyukák hogy oldjátok meg a mindennapokat?
2 hete maradtam egyedül a 2, 3 év alatti gyerekemmel.
Itthonról dolgoztam, de mostmár be is kellene járnom a céghez, közben a válás, gyermekelhelyezési per, gyerkőcök, háztartás, minden. A kicsi még nem ovis és 11 hónaposan bölcsibe sem szeretném adni.
Főleg egyedülálló apák véleménye érdekelne, de bármilyen tanácsot elfogadok.
Hát én nő vagyok és a kezdettől egyedül voltam. A gyerek két esén ment bölcsibe, en meg dolgozni. A háztartás nem okozott gondot.
Tulajdonképpen mi a kérdésed?
Elsősorban az érdekelne, hogy aki dolgozik, az hogy oldja meg. Szerencsére tudok sokat itthonról dolgozni,de nem egyszerű. Meg ha be kell mennem a céghez, megbeszélésem van, akkor azért necces egy 11 hónapossal.
2 éves kora előtt én sem szeretném bölcsibe adni.
Barátnőm családi és egyéb segítséggel.szinte soha nem végzett mire bezárt a bölcsi, ovi, iskola.mindig más ment a gyerekekért.
Az ovis gyermeke anyáknapján én "helyettesítettem". Agyon könnyeztem magam..
Az anyai ági nagymama lakik a legközelebb. Nem tudom, ha nem a lánya kapja a gyerekeket akkor mennyire hangolja ellenem őket, ha ő vigyázna rá.
Nincs valami babysitter kereső oldal?
Tobb millio egyedulallo anya van, es megoldjak, ugyhogy egy ferfinek is meg kellene.
Babyszitter, csaladi napkozi, rokon.
Igen a környezetemben is rengeteg egyedülálló anya van, de ott apuka besegít vagy a rokonok amikor már bölcsibe, oviba jártak.
De átlagosan 2-3 éves korig otthon voltak a gyerekkel. Én ezt sajnos nem tehetem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!