Anyukák, ti nem szoktatok izgulni az óvoda miatt? Vagy lazán és természetesnek veszitek? Mert én mindennap izgulok, hogy a gyermekem jó legyen. Rendjén van ez így?
Figyelt kérdés
vagy ne aggódjak? mert aggódom, hogy melyik nap milyen rosszasságot csinál, vagy mi lesz vele. Egyszer egy nap volt nagyon nehéz vele és azóta minden nap rettegve megyek érte.
ennek már egy hónapja
2014. nov. 3. 12:12
1/10 anonim válasza:
De min aggódsz pontosan? Nem bízol az óvónénikben?
2/10 anonim válasza:
Igaz bokcsis, de soha nem aggodtam, hogy viselkedik. Mondtak mar egy ket alkalommal h nehezebb volt vele, nyugoskodott, de hozzatettek h nekunk se egyformak a napjaink. Azert vannak h ok megokdjak ne aggodjak. Igy csak elmeseltek. Itthon is tudom milyen gyerek. Nem egy ordogfioka, de tud zsivany lenni. :-). Soha se aggodok hogy viselkedik. Inkabb az egyik gyerek miatt szoktam h vajon most az enyemet nezi ki maganak es terrorizalja. Van ilyen is sajna.
3/10 anonim válasza:
A fiam családi napközibe jár, 2,5 éves. Én nem izgulok. Tudom, hogy jó helyen van, hozzáértő, kedves gondozók között, ha rosszalkodik (nyilván előfordul) majd megoldják.Jó egy hónapja hívtak, mert elesett a motorral és visszacsúszott a foga az ínyébe, de ennek ellenére sem aggódom, van ilyen, mellettem is előfordulhatott volna. Imádja egyébként a csanát, gond nélkül megy be reggel.
4/10 anonim válasza:
OFF: utolsó válaszoló, írhatok neked egy privátot fogas ügyben? Nálunk is hasonló a helyzet lenne egy kérdésem.
6/10 A kérdező kommentje:
igazából azért aggódom, hogy mert akkor aznap eléggé lecseszett engem az óvónő, de hozzáteszem, hogy a gyermekemnek is aznap nagyon rossz napja volt és az óvónéninek is.
azért aggódom, hogy nehogy megismétlődjön ez és kicsapják
(aznap nagyon hisztis volt és sikongatott, mást nem csinált)
akkor nincs ez rendjén, én vagyok picit dinka...
2014. nov. 3. 13:01
7/10 anonim válasza:
Azért, mert sikongat nem fogják kicsapni. :) Azért ennél komolyabb indok kell hozzá.
8/10 anonim válasza:
Hűha... Hogyan csapnák ki az oviból? Amiatt, mert sikongat...?
9/10 A kérdező kommentje:
mondom, én vagyok a dinka... azóta ez a mumusom :(
2014. nov. 3. 14:54
10/10 anonim válasza:
Csak lazán és természetesen, úgy, ahogy a kérdésben is írtad:)
Az én 6 évesem Pókembernek képzeli néha magát az oviban:)
Az óvónők megoldják, én rájuk hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!