Mi van, ha nincs óvodai ügyelet?
nálunk is az van, hogy min. 5 gyerek kell ahhoz, hogy biztosítsanak ügyeletet. ilyenkor táppénz...
nálunk évi 5 tanítás mentes nap van az oviban! ekkor meg se kérdezik, hogy igényt tartunk-e ügyeletre, nincs és kész...
szóval kapásból 5 nap, hozzá jön a téli szünet amikor karácsony előtti nappal indítanak, vagy ahogy kijön, van, hogy 2-3, a két ünnep között nincs ügyelet és nyáron 5 hét teljes leállás van. plusz ugye azok az 1-1 napok amikor nincs 5 gyerek.
nekem is az a kérdésem, hogy kinek van 8 hét szabija?
nálunk nincs nagyszülő, így felváltva szabizunk, plusz lebetegszünk ha olyan.
Nem tudom melyik válaszoló írta a költségeket, nálunk pl. távfűtés van, szóval mindegy, szerintem ha ki nyit, vagy nem nyit ki, akkor is ugyanannyi. Fizetést is szerintem kap az óvónő, ha otthon van meg szabival ugynannyit.A kaját meg úgyis ki kell fizetni, a villany meg elenyésző lehet 1 napra, 1 teremre. Csak épp ott kell lenniük, ez fáj nekik. Nálunk is mindig mondogatják, hogy nem szeretik a gyerekek az összevont csoportot, hát jóhogy nem ha a csapból is ez folyik! Felháborító, hogy az óvónők sokkolják ezzel a gyerekeket és csodálkozunk, hogy nem szeret járni!!! :(
Nálunk is van helyettes ovi egyébként, de ott még szerencsére nem jártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!