Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol van nőgyógyászati ügyelet...

Hol van nőgyógyászati ügyelet Budapesten?

Figyelt kérdés
Együtt voltam a párommal és rögtön utána kicsit nyákos vért láttam. Nagyon aggódom, írnátok pontos címet? Nincsen semmilyen görcsös vagy fájdalom, de gondolom ez mindenképpen bajt jelent, holnap mennék az orvoshoz délután, várják addig, vagy menjek ügyeletre?Nem fizetős ügyeletre gongoltam
2014. márc. 9. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ügyelet a körzetes kórházban van mindig. Merre laksz?
2014. márc. 9. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

Nem feltétlenül jelent bajt, ne izgulj. Mennyi idős terhes vagy?

2014. márc. 9. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Hívd fel a tudakozót, ott megmondják, hol van az ügyelet.
2014. márc. 9. 23:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 11+2 hetes vagyok. Reggel megyek az orvoshoz, amúgy csak délután mentem volna. Szerencsére nem volt se görcsös se vér azóta. Pesterzsébeti vagyok.
2014. márc. 9. 23:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Pesterzsébet - Dél Pesti kórház:-)
2014. márc. 10. 07:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy tűnik minden rendben. Zárt a méhszáj és az orvos se látott vérzést. Pihennem kell és óvatosnak lenni, meg a szexet is felfüggeszteni. 20-án megyek a 12 hetes ultrahangra.
2014. márc. 10. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Boldog babavarast:-)
2014. márc. 10. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!