Hol van Miskolcon nőgyógyászati ügyelet? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Hiába kerestem nem találom sehol,hol van ez pontosan,vagy milyen telefonszámon érdeklődjek nagyon fontos kérlek segítsetek! Hova menjek? nagyon rossz :(2012. ápr. 18. 16:35
1/9 anonim válasza:
Hívd fel a tudakozót, vagy a kórházat. Ha nagy a gáz, a mentősöket is felhívhatod, majd Ők megmondják, hogy érted kell-e menniük az adott esetben, és ha nem, akkor hová menj.
2/9 anonim válasza:
Szia
nem oda valósi vagyok de szerintem menny be nőgyógyászati osztályra és ott segítenek én is voltam már így.
3/9 anonim válasza:
Mint írták : kórház nőgyógyászat...ha olyan jellegű a gond segíteni,de ha gyógyszert kell gyorsan felíratni abba is fognak tudni,hogy hol merre
4/9 anonim válasza:
Jah bocsi..terhesség kategória szóval akkor biztos nem bogyót akarsz íratni....szóval irány a kórház nőgyógyászati része
5/9 anonim válasza:
Én a Semmelweisbe mennék, a kórház nőgyógyászati részlegére.
Nem tudom, hogy ez egyben ügyelet is, de ott biztos mindig van orvos.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Hívd a mentőket!!!! Szurkolok hogy minden rendben legyen!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a helyet,de sajnos nincs,de már kezelem a problémát :)
2012. ápr. 19. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!