Kisgyermekes anyukák, szerintetek elitélendő dolog, ha egy anya akinek a mindennapjai szinte csak a házimunkáról és a gyereknevelésról szólnak megismerkedik valakivel itt a neten?
Nekem spec. semmi közöm hozzá ha a férjed el tudja viselni a tudatot.
nem tenném amúgy bár kétségtelen hogy nő a nővel nem mindig jön ki normálisan de azért inkább azt próbálnám meg minthogy kétséges dolgokba bonyolódjak.
Én nem ismerkednék fickókkal az tuti. Nem azért mert megcsalod, de azért gondolj bele, ilyenkor mindenki a szép oldalát mutatja, és véletlenül megtalálsz benne olyan tulajdonságot ami a férjedben nincs meg vagy elmúlt már. És akkor a szived csücske fellángol ami akarva akaratlanul kihat a kapcsolatra, hisz türelmetlenebb leszel a rosszabb tulajdonságaival szemben.
Másrészt a férfiak nem haverkodni akarnak egy nővel, max mondják, de igyekezni fog behálózni.
Szenteld a gyerekeidnek azt az időt amit vele trécselnél, vagy beszélgess anyukákkal akik hasonló helyzetben vannak.
Tudom miről beszélek, hisz egyedül vagyok a két gyermekemmel, 2 hetente jár haza a férjem, rohadt nehéz, de bár időm sincs ismerkedni, de nem kisérteném a sorsot
Én nem játszanék az ördöggel. Te te tudod....tudom befásul az ember nagyon nehéz. de akkoris..
Én nem ítélem el, mert kicsit Én is így érzek ahogy Te, sőt még az említett oldal is azonos, csak annyi a különbség, hogy egy Görög sráccal beszélgetek, mert ismerjük egymást régről. De szó sincs megcsalásról, meg ilyenek!
Viszont megütötte a szemem amit az egyik válaszoló írt: a Badoo egy társkereső oldal?? Mert ezt nem tudtam.. Ha igen, törlöm is magam azonnal! Nehogy félreértés legyen!!!!
Köszönöm a válaszokat!16.43-as válaszoló!Én sem tudtam,hogy a badoo társkereső,kb. 1 hete regisztráltam én is oda és csak ezzel az 1 sráccal beszélgettünk vasárnap,vagyis csak 1 alkalommal,de mással én nem chateltem.Az illető egyébként törölte magát a rendszerből,miért,nem tudom.Lehet én is törlöm magam.
Más anyukákkal beszélgetni persze jó dolog,de akkor állandóan mi a téma?A gyerekek.Barátnőmmel szoktunk msnezni,az nekem éppen elég.Ha valaki mással tud egy anyuka beszélgetni,esetleg nem nővel,akkor az már kikapcs. hogy nem csak a gyerekekről,meg a velük járó dolgokról beszélget,hanem van más téma is.A párom persze nem tud róla,hogy én beszélgettem valakivel,de sztem semmi rosszat nem csináltam ezzel.Lehet igaza van az egyik válaszolónak,hogy a nőiességemnek esik jól esetleg, valaki más himneművel beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!