Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rossz anya vagyok, ha mindenna...

Rossz anya vagyok, ha mindennap ordibálok a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Hiába magyarázok neki, semmit nem hajlandó felfogni. Azt hiszi, neki van igaza. 10 éves, hisztizik, ha beleszólok mit vegyen fel, de ő ilyen hideg időben sportcipőt akar hordani... sapkát, sálat mindig leveszi. Autóban kiköti magát és elfekszik az üléseken, ilyeneket csinál.

Nem érti, hogy nem nyúlhat a vízforralóhoz. Nem ért és nem tud semmit, rohadtul elegem van már.

nov. 3. 17:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Vizsgáltasd ki a gyereket.

Valami stikkje van ha 10 évesen ennyire normálatlan

Vagy valahol nagyon el lett baszarintva a nevelése

Nézz magadba hogy melyik esélyesebb és arra indulj el

nov. 5. 16:58
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

"Hú de jó tanácsokat kaptam"

Nem tanàcsokat kértél!

Azt kérdezted hogy rossz anya vagy e!

Mégis szerinted a fórumozók mit tehetnének hogy a gyereked ne kösse ki magàt, mikor neked 10 év alatt nem sikerült megértetni vele hogy miért kell a biztonsàgi öv.

nov. 6. 06:16
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy ez az öv kikötés már csak dac, mert csomó hülyeséget próbálsz ráeröltetni (pl.sapka, sál, téli cipő)
nov. 6. 08:57
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, te ugyanolyan kretén kontrollmániás vagy, mint anyám. Lehetetlen szabályok, 15 fokban már sapka sál (fszom, 15 fokban farmerkabátban melegem van), télen bundás cipő akkor is, hogyha amúgy 8 fok van, "de december"... és sorolhatnám.

Tűzelyhez nem nyúlhatok, aztán lebsz 14 éves koromban, miért nem tudok főzni meg ilyenek.

Csak tájékoztatásul: tízéve azt sem tudom, mi van vele, mert költözés után azonnal no contact.

nov. 6. 11:26
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"én is megfagyok sapka nélkül" - azt kellene felfognod, hogy mindenkinek más a hőérzete és kvára nem mérvadó, hogy te fázós vagy.

Én nő vagyok, 7 fokban vékony pulcsi, széldzseki, a vőlegényem 7 fokban vastag pulcsi béléses kabát. Pedig a fok ugyanannyi, csak ő fázós, én meg simán elvagyok 0 fokig vékony cuccokban.

nov. 6. 11:28
 26/26 anonim ***** válasza:

Sál, sapka 10+ fokban minek?

Autóban kiköti magát? Akkor gyalog/tömegközlekedéssel mentek az iskolába, vagy bárhova./megállsz, és csak akkor indulsz újra, ha beköti magát.

Miért nem nyúlhat a vízforralóhoz? Nem veszélyes. Inkább arra neveld, hogy segítsen a konyhában sütni-főzni.

nov. 6. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!