Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet elmagyarázni egy 8...

Hogy lehet elmagyarázni egy 8 éves gyereknek, hogy a kistestvére örökbe lesz adva?

Figyelt kérdés

Nagy az anyuka pocakja, a gyerek pedig érti, hogy baba van benne, és várja nagyon. Azt nem akarja elfogadni, hogy az a kisbaba nem velük fog élni.

Segítenétek?

nov. 28. 20:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
71%
49# Hát könnyebben megérti, minthogy valahogy a nagyvilágban van egy eltitkolt gyereke, akit odaadtak idegeneknek...
tegnapelőtt 09:54
 52/64 anonim ***** válasza:
17%

#50! Mert morálisan nem lehet attól elítélendő valami, hogy kiderül. Ha lopsz egy csokit a boltból, nem bűn, de ha becsipog, igen? Ez nem így működik.

Ezek szerint akkor azt kellett volna hazudni a gyereknek, hogy anyu csak meghízott és meg is van oldva a probléma, nem? De még most is hazudhatnák, hogy meghalt a baba, hisz az nem viselné meg a tesót, csak, ha túladnak rajta.(Az elmélet szerint, nem szerintem!)

"ettől függetlenül nevetséges érv az, hogy az árát nem tudták volna előteremteni."

Ezt én is így gondolom. (Mondjuk szerintem kamu a kérdés.)

tegnapelőtt 10:06
 53/64 anonim ***** válasza:
19%
49es igen, engem jobban megviselne ha anyám megölné a testvéremet abortusz közben, mint az hogy örökbe adta és ezáltal esélyt adott neki a boldog életre.
tegnapelőtt 10:17
 54/64 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon negatív véleményem van az olyan emberekről, mint kérdező, ha leírnám, kitiltanának az oldalról..
tegnapelőtt 10:24
 55/64 anonim ***** válasza:
64%

52-es, de most nem moralizálunk, hanem arról beszélünk, hogy a nagyobbik gyerek számára mi elviselhető és mi nem.

Ha valamiről nem tudsz, az nem fáj. Ha soha nem tudod meg, soha nem fog fájni. Ha felnőttként tudod meg, akkor talán árnyaltabban látod és másképp hat rád, mintha 8 évesként tudnád meg.

Olyan értetlen vagy, hogy az valami katasztrófa!

tegnapelőtt 10:27
 56/64 anonim ***** válasza:
21%

"49es igen, engem jobban megviselne ha anyám megölné a testvéremet abortusz közben, mint az hogy örökbe adta és ezáltal esélyt adott neki a boldog életre."

Biztos boldog élete lesz egy olyannak, aki nem kellett a saját anyjának. Ki tudja meddig árvaházban lesz.

tegnapelőtt 11:26
 57/64 anonim ***** válasza:
89%

56, miért lenne árvaházban?

Ha örökbe adja az anyja, akkor le is mond róla már ott.

Ismerősömék már a 3 napos babát hozták haza a kórházból, az ilyen gyerekek egy pillanatot sem töltenek "árvaházban"(főleg hogy mint ilyen már vagy 15 éve nem is létezik)

De én még olyat nem láttam, pedig benne vagyok a témában, hogy újszülöttet ne adjanak örökbe születés után 1 napon belül.

tegnapelőtt 11:29
 58/64 anonim ***** válasza:
71%
Az én szüleimről is lemondtak a szüleik. Mindkét nagymámnak nevezett véglény nevelőszülőkhöz adta őket. A mai napig nem tudták ezt feldolgozni pedig majdnem 70 évesek már. A többi testvérük maradt a szülőkkel. Ugyan nem velem történt meg közvetlenül az eset, de a nagyszüleimnek még a temetésére sem mentem el. Örültem, hogy egyedül döglöttek meg egy kórházban szenvedve. Soha egy puszit sem adtam egyiknek sem. Ha ők adtak, akkor bokákolva letöröltem..
tegnapelőtt 11:36
 59/64 anonim ***** válasza:
0%
mi az a bokákolva?
tegnapelőtt 11:37
 60/64 anonim ***** válasza:
11%
#55! Itt egyedül te vagy értetlen. HA az a lényeg, hogy a gyerek tud-e róla, akkor leírtam megoldást. Hazudni kell neki és nincs is probléma. Nincs kistesó, nem is volt, anya kövér, pont. Szerinted így rendben van, szerintem nincs. Ennyi🤷🏼‍♀️
tegnapelőtt 11:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!