8 éves kisfiúnak vennétek plüssjátékot?
Figyelt kérdés
tegnap 20:17
1/8 anonim válasza:
Csak akkor ha tudom hogy szeretne. Amúgy ha nem kifejezetten szeretne akkor nem. A plüssök szerintem elég értelmetlen játékok, legalábbis én is utáltam és az összes gyerek ismerőseim is utálják, de lehet hogy ez csak a mi környékünkön van így. Meg egy nyolc éves fiú sokszor már nem plüssre vágyik. Nállunk ebben a korban pl autókért voltak megbolondulva, meg focis kártyákért. De ha kifejezetten ezt szeretne, akkor persze természetesen megvenném neki
2/8 anonim válasza:
Ha jelzi, hogy arra vágyik, akkor nyilván igen, egyéb esetben nem tudom.
Ha a régiekkel játszik, és találok olyat, ami biztos tetszene neki, akkor lehet. De alapesetben nem hiszem, hogy a mai 8 évesek plüssökért lelkesednek.
4/8 anonim válasza:
Csak akkor, ha ő kèri. Pl az èn fiam 8 évesen kért among us plüsst.
6/8 anonim válasza:
Ha kér akkor igen. Az én 8 éves fiam állat plüssöket gyüjt már kiskora óta. Karácsonyra szalamandrát kért.
7/8 anonim válasza:
Én is csak akkor, ha kifejezetten ezt kér.
8/8 anonim válasza:
8 éves gyereknek inkább valami tűzoltóautót vagy legot vennék, de persze nem ismerem a te 8 évesed, de biztos van valami érdeklődési köre. De pl ismeretségi körömben van olyan, akinek a 8 évese idén karácsonyra már Xboxot fog kapni.
A gyerekek igényei nagyon függnek a környezetüktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!