Hogy lehet elmagyarázni egy 8 éves gyereknek, hogy a kistestvére örökbe lesz adva?
Nagy az anyuka pocakja, a gyerek pedig érti, hogy baba van benne, és várja nagyon. Azt nem akarja elfogadni, hogy az a kisbaba nem velük fog élni.
Segítenétek?
Ezek kifogások. Nem érvek.
Tessék nagyon gyorsan befejezni a hülyeséget, észheztérni és felnevelni ezt a babát is!
Azért nem vetettem el, mert nem volt rá pénz.
Részletfizetést nem engedtek, kölcsön nem adott senki mert már így is van tartozásunk, családsegítőnél is rákérdeztem, csak akkor engednek az árából, ha beteg a magzat vagy erőszakból fogan, vagy már nem is tudom mit mondtak. Ezek után nem küszködtünk tovább, kibírjuk, hogy örökbe kell adni. Zárt örökbeadás lesz egyébként, ebben a kérdésben önzőek vagyunk, nem szeretnénk úgy képeket kapni róla a jövőben, vagy találkozni akár, hogy tudjuk, el akartuk vetetni.
Szörnyű.
Neveld fel. Miért ellenkezel ennyire ellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!