Gyerekeken póráz?
Hát ha te ezt szűrted le a kommentekből, akkor minek írtad ki a kérdést? Szerintem baromira senki sem azt mondta, hogy a hámot nevelés helyett használják. De mivel a te fejedben megszületett ez az ítélet, ezért kb minden szóba ezt látod bele. Így nem lehet értelmes beszélgetést, vitát folytatni senkivel, hogy neked csak a magad igaza létezik, és tökmindegy, mit írnak mások, te kiforgatod a szavaikat. Ami rendben van, a véleményed az, ami, nem kell meggyőznünk téged, de akkor a kérdésed is totál felesleges volt, csak a népet uszítod itt.
(Nincs hámunk, de nem gondolom, hogy nevelés helyett használná bárki is)
A kerdezo nagyon masik moziban van szerintem, hahaha.
De nyilvan onigazolast keresett, megtalalta, szoval akkor minden oke.
Hagyjuk is, oruljon maganak.
" Én mikor kisgyerek voltam és nekiálltam hisztizni anyám simán az utcán továbbment én meg felálltam és utána futottam tehát befejeztem a hisztit. "
Ezt meg lehet tenni egy kis faluban, vagy ezelött 50 évvel, amikor óránként esetleg jött egy autó, de nem egy városban és nem ma.
A gyerek akkoriban is VAGY a szülö után ment, VAGY nem - ahogy ma is teszik a gyerekek, csak a te példádban a szülö visszament a gyerekért, ha mégsem futott a szülö után, ma meg adott esetben egy autó alól szedhetik ki.
"Én mikor kisgyerek voltam és nekiálltam hisztizni anyám simán az utcán továbbment én meg felálltam és utána futottam tehát befejeztem a hisztit. "
Aham, ezt én is eljátszottam, többször is, de nem erdekelte a gyereket.
Kérdező, komoly bajok vannak a fejedben, mert senki nem ezt írta, amit le állítólag leszűrtél.
Ismétlem, amit két kommentben is leírtm: az én gyerekem nem akarta fogni a kezem sosem. Most 3,5 évesen se akarja sokszor, csak ugye már ertelmes, tudja, hogy ha autó jön, nem szaladunk le, szétnézünk.
De 1,5-2 évesen még nem fogta fel ezt, mit nem értesz ezen? Latszik, hogy nincs gyereked, mert ha lenne, akkor tudnád, hogy egy ekkora gyereknek még hiába magyarázol, nem erti az ok-okozatot. Nem erti, miért kell fogni a kezed. Ha nem akarja és megfogod neki, és leveti magát a földre, nem feltétlenül fog utána szaladni. Az enyém nem szaladt, neg el is indult a masik irányba.
Ahogy írta valaki, ez itt vidéken nekem belefért az utcakban, ahol ritkán jár autó, de bent a városban nem tudnám otthagyni a földön vergődő gyereket, miközben biciklik, autók, rollerek jönnek, mert elütik.
Ez meg nem tudom, hogy jön ide, hogy azért, mert valakinek a 2 evese ilyen, majd 6 evesen nem lejet elvenni tőle a telefont. Az én ilyen 2 evesen is ügyesen közlekedik lassan 4 evesen, mert megérti. Egy 6 evest lehet szavakkal, következetességgel nevelni, mert felfogja, nem úgy, mint egy kisgyerek.
Nevelés helyett lenne? Vicces vagy kérdező! Ez csak egy élethelyzet a sok közül, es elarulom, a hámban sem tudod tetszés szerint rángatni a gyereket, ott is kell a részéről együttműködés. Semmi köze a hámnak a gyerekneveléshez. Ilyen értelemben ahogy te írod, biztosan nincs!!!
Én írtam az Anglias példat, ahol a hugomnak (2 eves volt akkor kb) volt, közel 30 éve. Négyen vagyunk testverek, nekunk nem volt, es mindenki meg lett nevelve, és termeszetesen egyaltalan nem volt mindig hámban, csak ha valamiert adta a helyzet. Pl. London elképesztően forgalmas belvárosaban.
"autista lánynak NEM KELL babahám akkor 1 egészséges gyereknek SEM KELL véleményem szerint."
Ez a te véleményed, aztán majd a többit eldöntik a szülők.
Köszi pacsi
Svájcban élek, itt a kicsiket 2-3 évesek így viszik pl sétálni a gondozók. Semmi baj nincsen vele, de legalább egyik gyereket sem gázolják halálra, mert épp kirohant az útra.
Akinek nem tetszik, az meg ne nézzen oda 😉
Én mikor kisgyerek voltam és nekiálltam hisztizni anyám simán az utcán továbbment én meg felálltam és utána futottam tehát befejeztem a hisztit - öcsém meg ott maradt a földön és nagy ívben szrt bele az egészbe, felőle aztán haza is mehettél, ő "nem szaladt utánad" :D
Az unokatesóm meg fogta magát és kirohant az autó elé egy hiszti alatt úgy, hogy az anyja amúgy fogta a kezét, de a gyerek - 2-3 évesen nincs veszélyérzetük - kirántotta és uzsgyi.
Nem baj, hogy ostoba és értetlen vagy, ne hangoztatnád nyilvánosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!