Gyerekeken póráz?
Az nem póráz, hanem gyerekhám.
Szerintem nincs vele gond. Az én egyik gyerekem pl. sosem akarta megfogni a kezem kicsi korában, bármit csináltam. Mivel egy kis faluban laktunk, minimális forgalommal, nem volt gáz, de aki bent lakik a városnan, ahol folyamatosan mennek a biciklisek, autók, rolleresek, ott abszolút praktikus az ilyen gyerekeknek.
Inkább ez, minthogy elüssék. Majd ha tud normalisan, megbízhatóan közlekedni, nem fog kelleni. Hidd el, 30 éves korában senki nem mondja meg róla, hogy hámot adott ra az anyja, hogy ki ne szaladjon az útra.
Én simán használnám, ha olyan habitusú lenne a fiam, tervben is volt, hogy veszek, de mivel elég nyugodt gyerek, egyelőre nem láttam szükségét.
Viszont nem vezetek, nagyvárosban lakunk, nagyon sokat jövünk-megyünk vele (2 éves múlt) forgalmas helyeken. Ha szokása lenne, hogy gondol egyet és kitépi magát a kezemből és elrohan (ki az útra is mondjuk, bár elég, ha egy rolleres vagy biciklis elé...), akkor tuti beszereznék egyet, hisz a gyerekem épsége fontosabb, mint hogy ki mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!