Ti vezetnétek pórázon a gyereketeket?
Egyik belinkelt képen sem láttam pórázt, 2 gyerekhám volt, meg egy csuklóra rögzíthető (azt nem tartom jónak).
Hogy kérdésedre válaszoljak, nem vezetném PÓRÁZON a gyerekemet, viszont bizonyos körülmények között simán használtam a hámot.
Vidéken élünk, nincsenek nagy forgalomhoz, tömeghez szokva. Pesten például felcsatoltam rájuk. Fogtam a kezüket, de akkor sem kellett betojnom, ha valamelyikük kihúzta. Utazásnál is jól jött, mert nem volt elég kezem a cucchoz, meg a gyerekekhez. Megbeszéltük, hogy fogják a táskát, de biztonságnak ott volt a szíj is.
Amúgy semmi kifogásuk ellene, egyiküké katicás, másikuké oroszlános hátizsákkal van megoldva.
Hát én nem találkoztam lenéző tekintetekkel sem. Az emberek többségének fel sem tűnik a hám: a gyereken van egy jópofa kis hátizsák, fogja anya kezét, vagy kapaszkodik a táskába, esetleg fél méterrel előttem megy. Észre se veszik a bennünket összekötő szalagot, amit amúgy a nadrágom bújtatójába szoktam fűzni. Meg nyilván nem annál fogva vonszolom vele a gyereket:-)
Azért a kutyasétáltatás, amihez itt a gyk-n előszeretettel hasonlítják, kicsit máshogy néz ki, nem?
Nekünk kis hátizsák van, jópofa bár még nem használtuk soha. Megvettem mert a nagyobbik gyerekkel jártam már úgy hogy tele volt táskákkal a kezem, bevásárlásból tartottunk haza és a lányom abban a korban volt amikor minden egyedül akart, kicsavarta a kezét az enyémből és majdnem lelépett az útra, úgy kaptam utána. Olyan 2 éves lehetett.
Inkább egy ilyen, mint egy kivasalt dackorszakban lévő gyerek. De én csakis a hátizsákos formát választanám, a hám vagy a csuklós nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!