Hogyan etetitek meg gyereketeket ha beteg és nem akar napokig enni?
Íny gyulladása van a gyerekemnek és alig iszik enni semmit nem akar már 3 napja.
Pár falaton van egész nap.
Orvos látta, a gyógyszereket nurofenes szippantóval adom be neki, de szinte csak gyógyszereken él, ha nem sír akkor alszik, vagy nyűglődve van csak el.
21 hónapos.
Semmit nem akar a szájába venni.
Aggódom hogy nagyon legyengül és hátráltatni fogja a gyógyulást.
Erőtlen lesz és sokáig fog szenvedni.
Igyon sok folyadekot, nem baj, ha nem eszik, tudni fogja, h mikor ehet.
Pepeset sem eszik? Joghurt, ilyesmi?
Nem eszik semmit! Most este készítettem neki híg tejbegrízt az sem kellett neki pedig imádja.
Nem issza a rostos gyümölcs levet sem.
Csak teát de abból is keveset kb 3 dl-rt.
Éjjel talán többet szokott inni, félálomban, akkor 4-5 dl is iszik.
Félek hogy kiszárad.
Antibiutikumot is adunk neki a gyulladás miatt.
Láza is volt.
Éjjelre készítek neki forralt tejet, hátha megissza.
Nagyon nyűgös mert éhes de nem eszik.
Cumisüveget sem volt hajlandó a szájába venni csak kortyolgatott, akkor ivott többet amikor hatott a fájdalom csillapító.
Már kicsit jobb a helyzet, már a játszó cumit is a szájába veszi,nem olyan nyűgös már nevet is néha és el van a játékaival is egy kis időt, szerintem kezd hatni a gyógyszer és viszi lefele a gyulladást az ínyéről.
Enni még mindig nem akar enni de inni legalább iszik, éjjel pedig megitta a forralt tejet is.
ilyen nekem is volt, egy hétig jéghideg tejen, és beleáztatott kalácson éltem, mert minden mástól azt hittem sikítok, úgy fájt a szám-ínyem.
Semmi bajom nem lett, csak bromi sokat aludtam, mert ugye csak folyadékkal nem igazán bírtam létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!