Ha beteg a gyermeked, akkor hagyod addig aludni, amíg akar?
Figyelt kérdés
Én nem szoktam délben két-két és fél óránál többet aludni hagyni, mert akkor este nem alszik, csak nagyon későn. De most beteg, és már 3és fél órája alszik, ti szoktátok hagyni?2010. dec. 2. 14:50
1/12 anonim válasza:
Igen szoktam hagyni. Amikor Te is beteg vagy és éjjel nem alszol milyen jó is tud lenni amikor ebéd után sikerül szunyókálni egy két órát ha akkor valaki felkeltene biztos mérges lennél.
2/12 anonim válasza:
Persze, ha beteg, este is fog aludni, le van gyengülve, ilyenkor küzd a kis immunrendszere.
Jobbulást!
3/12 anonim válasza:
Igen, én is hagyom. Éjszaka, amikor beteg sokkal nyugtalanabbul alszik, ilyenkor pótolja be. Hagyd nyugodtan, este pedig próbáld apával egy kicsit jobban lefárasztani és garantáltan elmegy a szokott időben aludni. Mennyi idős a gyerkőc?
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
Igazad van, de ő az éjszakát is végig aludta 9-7-ig:) De nekem is több pihenésre van szükségem, biztos gyorsabban gyógyul így meg. Hagyom akkor még egy kicsit.
2010. dec. 2. 14:54
5/12 anonim válasza:
Szia szerintem keltsd fel mert az esti alvás sokkal fontosabb mint a délutáni...^^
6/12 A kérdező kommentje:
Közben jött még két válasz, nektek is köszönöm.
Nincs apuka, egyedül vagyunk:)
Két éves lesz vasárnap.
2010. dec. 2. 14:55
7/12 A kérdező kommentje:
Közben már felébredt, hallom hogy dumál:)
2010. dec. 2. 14:55
8/12 anonim válasza:
Én akkor is hagyom, ha nem beteg.
Volt, h délután 4 órát aludt, mégis végig aludta az éjszakát, este nyolctól, reggel nyolcig.
Nekem anyukám mindig azt mondta, h eszembe se jusson felébreszteni, hadd aludjon.:)
9/12 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóval értek egyet.Én is hagyom aludni,soha nem ébresztem fel(akár beteg,akár nem).Ettől függetlenül az éjszakát végig alussza,és nem fekszik túl későn(a kisebb 2.5 éves,a nagy már nem alszik délután,de őt sem ébresztettem fel soha)
10/12 anonim válasza:
Még mindig alszik 2 évesem, sosem keltegetem, ha beteg, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!