Annyira szörtyög az orra, nem tud aludni, szopizni rendesen. Sterimar, orrszívó, orrcseppp. Mit tehetnék még? Dokinő szerint nem beteg. Mutassam meg màs orvosnak?
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 14:18
1/8 anonim válasza:
Nálunk a nátha okoz ilyen problémát, Sterimar és orrszívás, ennyit tudok tenni én is. Doktornénink szerint nátha, sajnos tőlem kapta el, remélem néhány nap alatt elmúlik (már ma is jobb a helyzet, mint tegnap volt). Folyamatos kezelés és kitartás, jobb lesz:-))
2/8 anonim válasza:
Kamilla(lehetőleg ömlesztett) teát inhaláljatok tengeri sóval.Nálunk nagyon bevált a ti terápiátok mellett.
3/8 anonim válasza:
Én babyluuf balzsamot használok ilyenkor naponta 2x, ez általában alvás előtt van. Ettől nekünk jobban tud aludni. Azt nem írtad milyen idős a baba, de ezt azt hiszem 6 hós kortól lehet használni. De szigorúan csak a hátára lehet kenni a babának. A doki biztos tudja, hogy ez nem olyan vészes, persze nekünk mindig súllyosabbank tűnik a dolog, de gondolom meghallgatta,láza sincs, ne aggódj. Mi is most voltunk betegek ez van most a levegőbe, nálunk 2 hétig tartott és még láza is volt az első nap. Jobbulást.
5/8 anonim válasza:
Nálunk mindig a fogzásnál jön elő a szörcsögés, először azt hittük orrmandula probléma, aztán elvittük föl-orr-gégére, és ott azt mondták, mindene szép, semmi gond. amikor kibújtak a fogak, elmúlt. aztán amikor jött a következő, kezdődött minden előröl...
6/8 anonim válasza:
Mi most jöttünk ki egy ilyen náthából. Én homeopátiás orvoshoz vittem, és golyócskákat kapott. Nem tudom az használt-e, de ártani biztosan nem ártottam vele. Ja, és Cebion cseppeket is adtam. Nem tudom a Te babád cumizik-e, de én cseppentés után odaadtam neki a cumiját, hogy próbálja az orrán venni a levegőt, és így jobban felszívja a cseppet. Jobbulást a babócádnak, Neked meg kitartás. Tudom, szörnyű hallgatni, ahogy küzd! :(
7/8 A kérdező kommentje:
9 hónaposak, ikrek, még nincs egy foguk sem. kb 2 hete én voltam beteg, azt hittem elkapták, de az eldugult orron kívül tényleg nincsbajuk. ez pont elég hogy ne tudjanak aludni. a luft balzsamot lehet kipróbálom köszike.
2010. szept. 26. 22:43
8/8 anonim válasza:
Luuf balzsamos vagyok! Nálunk se volt semmi más csak annyi, hogy első nap lázas is volt. Amúgy nem köhögött, nem fájtatta a torkát, csak az orra folyt. De a balzsam tényleg sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!