Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki, hova viszi a gyereket?...

Ki, hova viszi a gyereket? Túl reagálom?

Figyelt kérdés
16 hónapos a fiam, nem igazán volt el senkivel, viszont anyámat és sogornomet elfogadta. Sógornőm most kezdte el azt, hogy beállít amikor nem dolgozik hogy ő kicsit elvinne a gyereket. Már az nem tetszett hogy nincs megbeszélve, de ezt elnéztem. Szóval két alkalommal is eljátszotta hogy fel4 felé jött. Mondtam hogy legkésőbb a fel7 itthon. Rendben. Elvitte, fel6 körül érdeklődtem a fiam után, együtt voltak. Megjött a férjem (nem jelentem be ha elviszik a kicsit) ő is érdeklődött, felhívta a testvérét. Akkor már nem volt vele a fiam!!, mert ő a mamánál hagyta a gyereket. Úgy, hogy tudja sose volt el anyosomnal a gyerek, ahogy eltűntem ordított. Én ezen olyan szinten kiakadtam, hogy elsirtam magam. A gyereket 8-kor hozták haza a mamaek, aki elaludt a kocsiban vacsora nélkül. Ez most megint megtörtént. Közöltem, hogy ezt befejeztük, majd vissza térünk rá, ha mindenki tiszteletben tartja amit kérek és nézi a gyerek érdekeit is. Most én vagyok a legszarabb, sógornőm azt mondta ő soha többet nem viszi sehova.. szerintetek ez normális?? Akkora gond ez, hogy egy anya szab határokat és nem a rokon?
ma 12:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy adnám oda ilyen bandának és nem kattognék ezen később sem, lelkiismereti kérdést sem csinálnék ebből. Őszintén lef.s.m mit gondol más hogyan nevelem a gyerekem és ha ide oda passzolgatja az engedélyem nélkül, fel se hív meg úgy alapjáraton sem, akkor elküldöm a francba. Ha beközli, hogy nem viszi többet, akkor beközlöm, hogy pont ezt várom el és ezek után maximum a fenekem is fényesre kell nyalni, ha bármit akár valaha. Lehet, hogy szélsőségesen őszinte vagyok, de cserébe nem is készít ki az ilyen állandó kattogás, mint pl nálad is, hogy bánt belül gondolom, plusz hamar megtanulták, hogy mint szülő nem viccelek, ha róluk van szó. Mondjuk más dologban se kerteltem soha. Amúgy mit reagáltál? Nem mondtad, hogy bocs Icuka, nem ebben állapodtunk meg, egyenes úton elpályáztad a bizalmam, gyerek legközelebb marad. Mondjuk nálunk ebben az esetben a férjem már rég érte ment volna és szépen tanultan rúgta volna fel őket, hogy egy ilyen picit rángatnak engedély nélkül a megkérdezésünk nélkül.

A másik.. akik itt írják, hogy érzi a gyerek. Most a kérdezőtől eltekintve. Mit csináljon akinek majom, mérgező anyósa van, de a gyerek miatt tartják a kapcsolatot, nem mutatja ki? Erőszakolja meg az érzéseit? Látszik, hogy nektek nem volt ebben részetek. Egyrészt hazugságra se kell a gyereket ösztönözni, hogy megjátssza magát..a másik, a gyerek sem hülye attól, hogy gyerek. Az én anyámat úgy sértegette mamám, hogy még nekem is rosszul esett már 8 évesen is. Ő meg előadta mosolyogva, hogy minden oké, nekünk is hogy jaj mama de aranyos, holott gyűlölte és okkal. Majd felnőttként mesélte el, hogy mik voltak. Ezzel mire tanítod? Nyaljuk az olyan ember fenekét is, aki mérgező és gonosz? Gondoljátok aki anyósként ilyen plusz a fiával/lányával szemben is, az az unokával másmilyen? Ugyanolyan és ugyanolyan is lesz, nem változik. Aki a gyerekével egész életébe ilyen volt, az mamának sem jó, kibukik a dolog. De ez off. Kérdező engedd el, többet nem viszi, keres majd ha úgy érzi.

ma 16:11
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Te gondolkodsz normálisan, sógornőd idióta.

Én se adnám neki többet oda. Egy gyerek nem játékbaba, hogy otthagyjuk valahol, ha elunjuk.

ma 16:34
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell foglalkozni azoknak az embereknek a hisztijével akik nem tartják tiszteletben a kéréseidet a saját gyerekeddel kapcsolatban. Soha többet nem hagynám hogy elvigye.
ma 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!