Ki, hova viszi a gyereket? Túl reagálom?
Dehogy adnám oda ilyen bandának és nem kattognék ezen később sem, lelkiismereti kérdést sem csinálnék ebből. Őszintén lef.s.m mit gondol más hogyan nevelem a gyerekem és ha ide oda passzolgatja az engedélyem nélkül, fel se hív meg úgy alapjáraton sem, akkor elküldöm a francba. Ha beközli, hogy nem viszi többet, akkor beközlöm, hogy pont ezt várom el és ezek után maximum a fenekem is fényesre kell nyalni, ha bármit akár valaha. Lehet, hogy szélsőségesen őszinte vagyok, de cserébe nem is készít ki az ilyen állandó kattogás, mint pl nálad is, hogy bánt belül gondolom, plusz hamar megtanulták, hogy mint szülő nem viccelek, ha róluk van szó. Mondjuk más dologban se kerteltem soha. Amúgy mit reagáltál? Nem mondtad, hogy bocs Icuka, nem ebben állapodtunk meg, egyenes úton elpályáztad a bizalmam, gyerek legközelebb marad. Mondjuk nálunk ebben az esetben a férjem már rég érte ment volna és szépen tanultan rúgta volna fel őket, hogy egy ilyen picit rángatnak engedély nélkül a megkérdezésünk nélkül.
A másik.. akik itt írják, hogy érzi a gyerek. Most a kérdezőtől eltekintve. Mit csináljon akinek majom, mérgező anyósa van, de a gyerek miatt tartják a kapcsolatot, nem mutatja ki? Erőszakolja meg az érzéseit? Látszik, hogy nektek nem volt ebben részetek. Egyrészt hazugságra se kell a gyereket ösztönözni, hogy megjátssza magát..a másik, a gyerek sem hülye attól, hogy gyerek. Az én anyámat úgy sértegette mamám, hogy még nekem is rosszul esett már 8 évesen is. Ő meg előadta mosolyogva, hogy minden oké, nekünk is hogy jaj mama de aranyos, holott gyűlölte és okkal. Majd felnőttként mesélte el, hogy mik voltak. Ezzel mire tanítod? Nyaljuk az olyan ember fenekét is, aki mérgező és gonosz? Gondoljátok aki anyósként ilyen plusz a fiával/lányával szemben is, az az unokával másmilyen? Ugyanolyan és ugyanolyan is lesz, nem változik. Aki a gyerekével egész életébe ilyen volt, az mamának sem jó, kibukik a dolog. De ez off. Kérdező engedd el, többet nem viszi, keres majd ha úgy érzi.
Te gondolkodsz normálisan, sógornőd idióta.
Én se adnám neki többet oda. Egy gyerek nem játékbaba, hogy otthagyjuk valahol, ha elunjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!