Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki, hova viszi a gyereket?...

Ki, hova viszi a gyereket? Túl reagálom?

Figyelt kérdés
16 hónapos a fiam, nem igazán volt el senkivel, viszont anyámat és sogornomet elfogadta. Sógornőm most kezdte el azt, hogy beállít amikor nem dolgozik hogy ő kicsit elvinne a gyereket. Már az nem tetszett hogy nincs megbeszélve, de ezt elnéztem. Szóval két alkalommal is eljátszotta hogy fel4 felé jött. Mondtam hogy legkésőbb a fel7 itthon. Rendben. Elvitte, fel6 körül érdeklődtem a fiam után, együtt voltak. Megjött a férjem (nem jelentem be ha elviszik a kicsit) ő is érdeklődött, felhívta a testvérét. Akkor már nem volt vele a fiam!!, mert ő a mamánál hagyta a gyereket. Úgy, hogy tudja sose volt el anyosomnal a gyerek, ahogy eltűntem ordított. Én ezen olyan szinten kiakadtam, hogy elsirtam magam. A gyereket 8-kor hozták haza a mamaek, aki elaludt a kocsiban vacsora nélkül. Ez most megint megtörtént. Közöltem, hogy ezt befejeztük, majd vissza térünk rá, ha mindenki tiszteletben tartja amit kérek és nézi a gyerek érdekeit is. Most én vagyok a legszarabb, sógornőm azt mondta ő soha többet nem viszi sehova.. szerintetek ez normális?? Akkora gond ez, hogy egy anya szab határokat és nem a rokon?
ma 12:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%

Miert adtad oda ?

Eszembe nem jutna odaadni.

ma 13:03
 2/29 A kérdező kommentje:
Jogos a kérdés, én se adtam oda soha. Ha vigyázni kellett rá, hozzánk jöttek. Tökéletesen működött a dolog. Most gondoltam úgy, hogy hát menjen, szokja, lassan bölcsődébe megy. Egyszer kétszer belefér az a pár óra. Hát tévedtem. És borzasztóan mérges vagyok.
ma 13:07
 3/29 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem eleve azért vitte el, hogy elvigye az anyjához, mert ti nem engedtek oda. Soha többé nem bíznék sem a sógornőben, sem anyós bán.
ma 13:07
 4/29 anonim ***** válasza:
96%

Irod, ketszer is eljatszotta, tehat nem egyszer adtad oda.

Szerintem ezen kar utolag hisztizni, te adtad oda, mostmar latod nem megbizhato, nem adod oda tobbszor, ennyi.

ma 13:09
 5/29 anonim ***** válasza:
89%
Ennyiből arra következtetek, hogy a sógornő megunta és átadta az anyósodnak a kicsit. A másik lehetőség, hogy eleve az volt a cél, hogy rajta keresztül eljusson az anyósodhoz, akivel te nem akarod hagyni. Bármelyik is, nem bíznám többet ilyen nőre a gyereket.
ma 13:13
 6/29 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is, hogy ezt direkt csinálta. De egy 16 honapossal mert tesz ilyet valaki.Én mindent megtettem, hogy náluk is el legyen. Hetente megyünk mindkét mamához. Egy alkalmat se hagyok ki. A fiam valamiert nem érzi magát biztonságban ott, sokszor kell neki egy puszi vagy csak egy ölelés. De hát ő ilyen.
ma 13:14
 7/29 anonim ***** válasza:
62%

Ez nehéz kérdés. Én mondjuk nem adnám oda random senkinek a gyereket, nincs ilyen, hogy beallít, hogy jön érte és biztos kiakadnék, ha otthagyná másnál.

Viszont a másik oldalról nézve gáz az, hogy az egyik nagymama elviheti, a másik nem, ez azért iszonyatosan fájhat anyósodnak, ahogy te is kiakadnál rajta, ha 30 év múlva a menyed azt mondaná, az ő anyja viheti az unokát, te nem.

Azt gondolom, nem kell összerúgni a port, természetesen megmondtam volna én is, hogy ilyen ninca, hogy odaadom a gyereket és más hozza haza, de azon is elgondolkodnék, miért játszottak így ki.

ma 13:16
 8/29 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj megtörtént, már nem tudsz semmit sem tenni, de legalább tudod, hogy megbízhatatlan. Ne add neki oda többet és ennyi. Ha megkérdezi meg nyugodtan mondd meg neki, hogy nem bízol benne a múltkori miatt mert semmibe vette a szülői kérésedet.

Te vagy az anyja, ha nem hallgat rád akkor magára vessen. 16 hónapos gyerek még nem tud magaáért kiállni, neked kell. Az ő érdekeit nézd és ne érdekeljen ki mit mond (nyilván apuka más).

Senkinek nem tartozol amúgy magyarázattal.

ma 13:17
 9/29 anonim ***** válasza:
80%
Ne foglalkozz vele hogy ki hogyan sértődik meg. Ezt írod: "sógornőm azt mondta ő soha többet nem viszi sehova", szóval meg is van oldva a probléma. Tényleg ne vigye el, ha nem képes elfogadni amit kérsz. De amúgy pár hét és tuti megint vinni akarja. Remélhetőleg akkor már figyelembe veszi, hogy a te gyereked és betartja a amit kérsz.
ma 13:19
 10/29 anonim ***** válasza:
42%

A gyereked azért nem érzi ott jól magát, mert te akaratlanul is lekommunikálod fele, hogy anyádat szereted, anyósodat nem. Tök máshogy viselkedsz velük, amit lát, azt veszi át, hogy az apai nagymamát nem kell, lehet ugyanúgy szeretni.

Azért, mert kér egy ölelést, nem biztos, hogy magában nem lenne el ott pár órat.

ma 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!