Ki, hova viszi a gyereket? Túl reagálom?
Miert adtad oda ?
Eszembe nem jutna odaadni.
Irod, ketszer is eljatszotta, tehat nem egyszer adtad oda.
Szerintem ezen kar utolag hisztizni, te adtad oda, mostmar latod nem megbizhato, nem adod oda tobbszor, ennyi.
Ez nehéz kérdés. Én mondjuk nem adnám oda random senkinek a gyereket, nincs ilyen, hogy beallít, hogy jön érte és biztos kiakadnék, ha otthagyná másnál.
Viszont a másik oldalról nézve gáz az, hogy az egyik nagymama elviheti, a másik nem, ez azért iszonyatosan fájhat anyósodnak, ahogy te is kiakadnál rajta, ha 30 év múlva a menyed azt mondaná, az ő anyja viheti az unokát, te nem.
Azt gondolom, nem kell összerúgni a port, természetesen megmondtam volna én is, hogy ilyen ninca, hogy odaadom a gyereket és más hozza haza, de azon is elgondolkodnék, miért játszottak így ki.
Figyelj megtörtént, már nem tudsz semmit sem tenni, de legalább tudod, hogy megbízhatatlan. Ne add neki oda többet és ennyi. Ha megkérdezi meg nyugodtan mondd meg neki, hogy nem bízol benne a múltkori miatt mert semmibe vette a szülői kérésedet.
Te vagy az anyja, ha nem hallgat rád akkor magára vessen. 16 hónapos gyerek még nem tud magaáért kiállni, neked kell. Az ő érdekeit nézd és ne érdekeljen ki mit mond (nyilván apuka más).
Senkinek nem tartozol amúgy magyarázattal.
A gyereked azért nem érzi ott jól magát, mert te akaratlanul is lekommunikálod fele, hogy anyádat szereted, anyósodat nem. Tök máshogy viselkedsz velük, amit lát, azt veszi át, hogy az apai nagymamát nem kell, lehet ugyanúgy szeretni.
Azért, mert kér egy ölelést, nem biztos, hogy magában nem lenne el ott pár órat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!