Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki, hova viszi a gyereket?...

Ki, hova viszi a gyereket? Túl reagálom?

Figyelt kérdés
16 hónapos a fiam, nem igazán volt el senkivel, viszont anyámat és sogornomet elfogadta. Sógornőm most kezdte el azt, hogy beállít amikor nem dolgozik hogy ő kicsit elvinne a gyereket. Már az nem tetszett hogy nincs megbeszélve, de ezt elnéztem. Szóval két alkalommal is eljátszotta hogy fel4 felé jött. Mondtam hogy legkésőbb a fel7 itthon. Rendben. Elvitte, fel6 körül érdeklődtem a fiam után, együtt voltak. Megjött a férjem (nem jelentem be ha elviszik a kicsit) ő is érdeklődött, felhívta a testvérét. Akkor már nem volt vele a fiam!!, mert ő a mamánál hagyta a gyereket. Úgy, hogy tudja sose volt el anyosomnal a gyerek, ahogy eltűntem ordított. Én ezen olyan szinten kiakadtam, hogy elsirtam magam. A gyereket 8-kor hozták haza a mamaek, aki elaludt a kocsiban vacsora nélkül. Ez most megint megtörtént. Közöltem, hogy ezt befejeztük, majd vissza térünk rá, ha mindenki tiszteletben tartja amit kérek és nézi a gyerek érdekeit is. Most én vagyok a legszarabb, sógornőm azt mondta ő soha többet nem viszi sehova.. szerintetek ez normális?? Akkora gond ez, hogy egy anya szab határokat és nem a rokon?
ma 12:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem kérdező az írásodból süt, hogy nem kedveled a férjed családját. Nyugi én is így vagyok vele. De a gyerek érdeke is hosszutávon, hogy téged ne vakítson el az utálat. A gyereknek kell, hogy legyen kapcsolata velük is. Viszont még nyilván kicsi ahhoz, hogy töled távol legyen. De ne tiltsd el a gyereket anyoséktól, csúnya dolog.
ma 13:21
 12/33 anonim ***** válasza:
78%
A férjed mit szól az egészhez?
ma 13:23
 13/33 A kérdező kommentje:

Utolsó anyám se viszi a gyereket sehova. Ő jön hozzánk többször vagy mi megyünk hozzá heti 1x. Ha vigyázni kellett rá akkor ide jött anyám is és sógornőm is. Mondjuk ezen is volt vita, hogy nem anyosnak szóltam hanem sogornomnek. Sógornőm hívta anyosomat amikor jött, ő megsértődött így nem jött. Egyetlen egyszer kellett sürgősségire mennem, akkor anyósom jött. 13 hónap körül volt a fiam végig totyogta a lakást és

keresett.. nincs ehhez szívem se így se úgy. Ennyit tudok csinálni, hogy viszem állandóan hozzá.

ma 13:23
 14/33 anonim ***** válasza:
54%
Én se értem miért adtad oda. Senkinek se adtam, főleg hogy szopott is sokaig, de amúgyse adtam volna. A gyerek nem kísérleti nyúl, hogy lehet ellenne ott pár órát nélküled. Lehet de ha egyelőre nem érzi jól magát ott, akkor az ő érdekei az elsők. Amúgy tuti megbeszéltek anyosoddal ezt, mert neki odaadtam, nekik nem adtad volna. Összeesküvés ölt a hátad mögött.
ma 13:24
 15/33 anonim ***** válasza:
43%
Csak magadat szivatod azzal, hogy nem engeded meg, hogy a gyerekex másokhoz, más környezethez is hozzászokjon.
ma 13:25
 16/33 A kérdező kommentje:
A férjemnek se tetszett ez, de nem csinált belőle vitát. Neki inkább az nem tetszett, hogy fürdés és vacsora nélkül hozták haza este.. ő kérdezte meg az anyját, hogy evett e a gyerek. Vígan nemet mondott.
ma 13:27
 17/33 A kérdező kommentje:
De mert nem engedem? Az a jó, ha elviszem valahova és ott hagyom sírva? Lokjem el magamtól amikor húzom a cipom kabátom, mert jön és nyafog?
ma 13:29
 18/33 anonim ***** válasza:
25%

Akkor sajátíds ki és majd zokogjatok együtt hetekig mikor bölcsibe megy!

Véletlen se engedd más közelébe.

Mindenki azt csinál, amit akar. Nyilvan azért ordit anyósnál, mert te utálod ő meg érzi, hogy te ott sem akarsz lenni.

ma 13:34
 19/33 anonim ***** válasza:
92%
Nem hagyom itt a gyereket, ahol nem akar maradni "majd megszokja" céllal. Annak sem adok oda, aki ismerve az álláspontomat oda viszi, ahova én nem akarom. Lehet ez spontán (ha az anyós véletlen pont akkor hívta a lányát, hirtelen ötlettel odamentek és otthagyta a gyereket) vagy ha szervezetten ezért vitte el tőlem a gyerekemet. Nálunk olyan szabály van, hogy ha egyik szülőnek nem a válasza, akkor a másik szülő nem engedi meg ezt felülírva. De mindent megbeszélünk és nem próbálnak kijátszani egymás ellen.
ma 13:39
 20/33 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy, én utálom őt? Sehol nem írtam ilyet. Anyósom olyan amilyen, így kell elfogadni. A férjemmel elengedjük a fülünk mellett a hulyesegeket és ennyi. Mosolygok egyet azt kész. Úgy hogy max ő utál engem.
ma 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!