16 hónapos a fiam, nem igazán volt el senkivel, viszont anyámat és sogornomet elfogadta. Sógornőm most kezdte el azt, hogy beállít amikor nem dolgozik hogy ő kicsit elvinne a gyereket. Már az nem tetszett hogy nincs megbeszélve, de ezt elnéztem. Szóval két alkalommal is eljátszotta hogy fel4 felé jött. Mondtam hogy legkésőbb a fel7 itthon. Rendben. Elvitte, fel6 körül érdeklődtem a fiam után, együtt voltak. Megjött a férjem (nem jelentem be ha elviszik a kicsit) ő is érdeklődött, felhívta a testvérét. Akkor már nem volt vele a fiam!!, mert ő a mamánál hagyta a gyereket. Úgy, hogy tudja sose volt el anyosomnal a gyerek, ahogy eltűntem ordított. Én ezen olyan szinten kiakadtam, hogy elsirtam magam. A gyereket 8-kor hozták haza a mamaek, aki elaludt a kocsiban vacsora nélkül. Ez most megint megtörtént. Közöltem, hogy ezt befejeztük, majd vissza térünk rá, ha mindenki tiszteletben tartja amit kérek és nézi a gyerek érdekeit is. Most én vagyok a legszarabb, sógornőm azt mondta ő soha többet nem viszi sehova.. szerintetek ez normális?? Akkora gond ez, hogy egy anya szab határokat és nem a rokon?
Kérdező, hidd el, a kommentjeidből is lejön, hogy nem kedveled az anyosod.
nov. 18. 13:41
22/35 A kérdező kommentje:
Lelkiismeret furdalás nélkül vonhattam volna kérdőre a késői haza hozatal és az étlen szomjan való alvás miatt..
nov. 18. 13:42
23/35 anonim válasza:
"majd zokogjatok együtt hetekig mikor bölcsibe megy!"
Pont az a gyerek szokik be nehezebben, akinek nincs egy biztos pontja és lökdösik ide-oda.
nov. 18. 13:42
24/35 A kérdező kommentje:
21-es ezek után adják nekik puszit? Dicserjem meg őket? Azért az már túlzás.
nov. 18. 13:43
25/35 A kérdező kommentje:
23-as köszönöm, én is így gondolom.
nov. 18. 13:43
26/35 anonim válasza:
Értem mi a probléma. Alapesetben igazat adok, baromi tiszteletlenség volt ez a húzás, és iszonyat félelmetes is.
De három gyerekesként pedig azt mondom neked. Amikor sír mert ott kellene hagynod az csak neked szól, hidd el amint el mész már semmi probléma. Az oviban is ez lesz. Természetes, ráadásul pont abban a korban van amikor a második szeparációs szorongás megjelenik.
Én viszont úgy gondolom jó ha hozzá van szokva és ott lehet hagyni akár éjszakára is. Vegyünk egy példát. Ne adj isten neked kórházba kell menned napokra, férjed nem tud otthon maradni, dolgoznia kell. Valakinek muszáj vigyázni a gyerekre. Így viszont sokkal könnyebb, mint mikor hidegzuhanyként éri a gyereket mert nincs hozzá szokva.
nov. 18. 13:46
27/35 anonim válasza:
A legtöbb anya nem adja csak úgy oda a rokonának a 16 hónapos gyerekét, én se adtam oda soha ok nélkül. Kicsit kicsi ahhoz, hogy programozni menjen. A másik nagyanyaval pedig szoktasd őket össze, úgy hogy te is ott vagy, kis idő után elmész negyedórára, aztán fél órára, stb.
nov. 18. 14:07
28/35 anonim válasza:
Ez tök creepy, hogy jön a sógornő váratlanul, aztán leadja az anyósnál a gyereket! Tuti, hogy nem adnám neki oda többet, amíg elég nagy nem lesz a gyerek!
nov. 18. 14:07
29/35 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy Te miért nem mentél velük?
Legközelebb, ha még jön a sógornő, nem mondanék nemet, hanem öltöznék én is és elkísérném őket. Így tudnám, hogy hol van, mit eszik, stb.
nov. 18. 14:51
30/35 anonim válasza:
Többet ne add oda. Majd látják őt ha átmentek. Ezek után semmiben sem bíznék bennük. Nonszensz hogy csak úgy elviszi,aztán úgy adja tovább hogy nem is szól, az is nonszensz hogy amíg ott volt nem kapott enni. Többet nem vihetné sehova a gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!