Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen munkarendben mit várnáto...

Ilyen munkarendben mit várnátok el férjetektől?

Figyelt kérdés

Én 8-16 óráig dolgozok, ő fixen 14-22 óráig.

2 gyermekünk van. Kíváncsi lennék ti mit várnátok el, hogy miket csináljon meg?

nov. 5. 19:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
66%

Én 8-16:30 munkarendben dolgozom, de minden 3. héten délutános vagyok. Olyankor reggel elviszem a gyerekeket suliba/oviba, és utána enyém az egész délelőtt. Mi mondjuk nem főzünk, csak hétvégéken. Hétfőtől péntekig rendeljük a kaját, így azzal nincs gondom. Minden mást pedig megcsinálok, hogy a férjemnek meg a 2 gyereknek délután ne kelljen már csinálni semmit. Ez teljesen alap volt számomra.

Cserébe amikor 16:30-ig vagyok, akkor sokszor arra megyek haza, hogy már kimosott egy adagot és megy a szárítógép és/vagy a mosogatógép, elintézték a boltba/pékségbe menetelt, stb. Mert ő csak 3-ig dolgozik, utána megy a gyerekekért. Soha de soha nem volt ezen vita, mindenki akkor csinálja, amikor tudja. Ha épp nekem van rá több időm, akkor én, ha neki, akkor ő. De nem várunk meg hárítunk egymásra.

nov. 6. 11:06
 22/23 anonim ***** válasza:
82%
A ferjed hülyeséget beszél. Amit mond, az egyszerűen nem igaz. Nincs ugyanannyi időtök. Neki nincs ott délelőtt a 2 gyerek, neked meg ott vannak délután. Szoval ebben a felállásban igenis neki kéne a házimunka nagy részét elvégezni.
nov. 6. 11:59
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a felét vállalnia kellene, de azon csodálkozom, hogy ezt mikor tudjátok megbeszélni? Meg egyáltalán, vagytok együtt valamikor is a lakásban, amikor éppen nem alszotok? Néhány távkapcsolat szorosabb, mint a tiétek.
nov. 6. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!