Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek semmi segítsége nincs,...

Akinek semmi segítsége nincs, az milyen munkarendben tudott elkezdeni (vagy visszamenni) dolgozni, ahogy ovis lett a gyerek?

Figyelt kérdés

És milyen távolságra van a munkahelyed?

Teljesen egyedül kell szeptembertől vinnem-hoznom a gyereket, még időnként sem megoldható, hogy mondjuk megkérnek a munkahelyen, hogy maradjunk mégegy órát túlórázni (du.4 után), mert akkor nem érek oda időben a gyerekért. Szóval azon gondolkodom, hogy milyen munkarend lenne a megfelelő.

A 8.00-16.00 csak akkor ha gyalogtávra van az ovitól. Ezenkívül gondolom még részmunkaidő jöhet szóba.

Vagy nálatok mi vált be?

aug. 31. 00:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudtam, nincs olyan ami mellett egyedül tudnám intézni, így maradtam itthon
aug. 31. 00:17
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Az elsővel a munkarendem

7.30-16-ig

Vagy 10-től 18.30-ig.

Ha zárós voltam volt egy bébiszitter aki ment érte a bölcsibe ameddig haza nem értem ott volt.

Utána sikerült olyan munkát találnom ahol 8-tól voltam 16-ig és ebben az ebédszünet is benne volt.

A második terhességem alatt a férjemmel alapítottunk egy céget.

Szerencsére megy olyan jól hogy 5 éve itthonról tudok dolgozni

aug. 31. 05:21
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Home office.
aug. 31. 06:39
 4/20 anonim ***** válasza:
32%
hol van az apuka ebben kėpletben.
aug. 31. 06:39
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek előtt is rugalmas munkarendben dolgoztam.

Ez azt jelenti, hogy heti 30 óra, 4 napra elosztva.

Reggel 8 körül teszem ki a gyereket, fél 3-3 között megyek érte. Mondjuk még csak bölcsis, nem ovis.

Van, hogy előbb végzek, mivel a 30 óra nincs kőbe vésve. Lehet az 26 is, ha a munka meg van csinálva.

Ritkán van, hogy nem végzek, olyankor a férjem megy érte. De ha egyedül kéne megoldanom, szerencsére úgy is menne. Mert ilyenkor általában csak előre dolgozom. Mindig beleférek a napi 6-7 órába.

Tőlünk 10-15 perc autóval a bölcsi amúgy. De mivel autóval megyek, útba esik szinte mindig. Minden nap másfelé dolgozom, heti 4 napból 3x útba esik. 1x van, hogy elviszem, és utána vissza kell jönnöm, mert a másik irányba kell mennem.

aug. 31. 06:47
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

8-16

Reggel vittem én, mert a munkahelyem mellett van az ovi meg a bölcsi is. Volt, hogy ha túlóra volt, kiszaladtam érte, és velem volt az irodában utána. Ha sokkal tovább kellett maradni, az apja ment el érte.

aug. 31. 07:36
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan van férjem, de ahol dolgozom, 7:30-15:30-as beosztásban vagyok. Nincs túlóra, így simán tudom vinni-hozni a gyerekeket. De több egyedülálló anyuka is hasonló beosztásban van ott. Amúgy az óvodától 3 buszmegállónyira van.
aug. 31. 07:51
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
#4, bárhol lehet apuka. Dolgozhat külföldön, vagy hetelhet az ország másik végében, vagy csak lehet olyan a beosztása, hogy nem tud elmenni a gyerekért, mert reggel korán indul, és ovizásárig nem ér oda.
aug. 31. 08:01
 9/20 anonim ***** válasza:
76%

Igaz nálunk van apuka, de az ő munkarendje nem olyan, hogy hordja-vigye őket.

2 gyerek van, ovisok.

Az ovi 10percre van kocsival a munkahelyemtől.

Fél 8tól 4ig dolgozom

1év alatt 2x volt az, hogy anyukám segített be és ment értük. Azon kívül én hozom-viszem őket

(Férjem, ha valaki beleállna, reggel 6kor indul, összeszedi az embereket, 1órát kocsikáznak. Fél 8tól 4ig dolgoznak, 1óra az út haza, majd szétszórja őket és fél 6ra itthon van. Cserébe a milliót hazahozzá és így hitel nélkül van egy felújított házunk)

aug. 31. 08:10
 10/20 anonim ***** válasza:
70%

Rugalmas munkaidő lenne a legjobb csökkentett heti óraszámban, mint az 5ösé is. Én nem találtam itt ilyet.

Itthoni munkám van, határidő van, azon belül úgy osztom be, ahogy akarom. Cserébe nem fix munka. Ha van van, ha nincs, akkor nincs.

Férjem olyan beosztásban dolgozik, hogy lehetetlen megoldani. Amikor hétköznapra esik a pihenője, csak akkor tudja hozni vinni.

aug. 31. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!