7-15 éves korú gyermek, ma magyarországon milyen módón lehet magántanuló? Hogyan maradhat ki a "nappali munkarendű" közoktatásból?
Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 07:07
1/10 anonim válasza:
Sehogy. Nincs már magántanulói státusz. Egyéni tanrend van, de ezt súlyos betegséggel, vagy sportolói hivatással kell indokolni.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm, és ebben az esetben is csak adható a dolog, vagy indoklás esetén kiváltó ok?
Egyszer bírálják el, vagy van rendszeres felülvizsgálat?
2023. okt. 26. 07:29
3/10 anonim válasza:
Szerintem hívd fel anonim a pedagógiai szakszolgálatot
4/10 anonim válasza:
google.com --> egyéni munkarend --> első találat --> [link]
5/10 anonim válasza:
Az első jól írta. Külföldi tartozkodás, versenysportolás, fogyatékosság esetén adják meg
Másképp nincs esély
6/10 A kérdező kommentje:
Külföldi tartózkodás esetén, elég egy külföldi lakcím?
2023. okt. 27. 07:58
8/10 anonim válasza:
"Külföldi tartozkodás, versenysportolás, fogyatékosság esetén adják meg Másképp nincs esély"
Dehogynem.
"Ha a tanuló egyéni adottsága, sajátos helyzete indokolja, és a tanuló fejlődése, tanulmányainak eredményes folytatása és befejezése szempontjából előnyös, a tankötelezettség teljesítése céljából határozott időre egyéni munkarend kérelmezhető."
A tanuló sajátos helyzete nem csak külföldi tartózkodásból, versenysportolásból vagy fogyatékosságból adódhat.
9/10 anonim válasza:
Hat én tudok két roma lányról is, aki egyéni ha rendes és nagyon nem verseny sportoló :D
10/10 NTBS válasza:
Minden évben kérvény, aztán az illetékes hatóságok elbirálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!