Melyik munkarend lenne jobb gyerek mellett?
2hónapon belül születik az első gyerekem és pont munkahelyváltás előtt állok, de nem tudom melyik munkarend lenne jobb, nem igazán dolgoztam úgy, hogy heti 5 napot. Jelenelg úgy dolgozom 12 órában,hogy 2 nap nappal 2nap éjszaka, 4nap pihi. Amikor nappalos vagyok este 9 után érek haza és 3 körül kell kelnem az utazás miatt, éjszakából reggel 8 körül érek haza és délután 4kor már indulok vissza.
Az új melóhelyen úgy lenne,hogy heti 5 nap 8 órában.
20perc lenne az utazás, reggel 7ől 15ig van a munkaidő, így kb. Fel5re érnék haza mindennap.
Nem tudom eldönteni melyik a jobb gyerek szempontjából.
Ha 4napot vagyok vele egyfolytában és 4et nélküle, vagy ha minden este itthon vagyok ?
Bocsi, ha nem túl érthetően fogalmaztam.
F/23
Én a helyedben elmennék álláskeresésire!
7700 bruttó / nap, max 110 nappal számolnak ha végig három év alatt a valós fizetéseddel voltál bejelentve, és ha a kilépőpapíropkat prezentálni tudod, az em baj, ha tövbb munkaheled is volt.
2 hónapig simán eléldegéltek abból az 500 ezerből ami már a "garantált bérminimum" öszegétől jár (fenti 7700/jogosultsági nap amit írtam).
Páropdnak szüksége lesz rád úgyis, mellesleg egedül könnyebben hibázhat! Ráadásul tél közelít, meg serintem újra járványszezon is, és remélem nem akarod majd eltemetni a gyereket két hetesen vagy három hónaposan...
Hamar megvan a baj, és a mai világban katasztrófa az egészségügy, főleg ha még messze is laktok a nagyobb városoktól...
Ha 3kor végzel és 20 perc lenne az út hogy hogy fél 5re érnél?
Azt is nézd pénzben mi a jobb? Illetve az 5 napoknál szabad lenne a hétvégéd? Viszont a 4nap munka 4 nap pihenőnél esetleg tudsz ügyeket intézni, viszont a reggeles - éjszakás váltások kemények lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!