Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik munkarend lenne jobb...

Melyik munkarend lenne jobb gyerek mellett?

Figyelt kérdés

2hónapon belül születik az első gyerekem és pont munkahelyváltás előtt állok, de nem tudom melyik munkarend lenne jobb, nem igazán dolgoztam úgy, hogy heti 5 napot. Jelenelg úgy dolgozom 12 órában,hogy 2 nap nappal 2nap éjszaka, 4nap pihi. Amikor nappalos vagyok este 9 után érek haza és 3 körül kell kelnem az utazás miatt, éjszakából reggel 8 körül érek haza és délután 4kor már indulok vissza.

Az új melóhelyen úgy lenne,hogy heti 5 nap 8 órában.

20perc lenne az utazás, reggel 7ől 15ig van a munkaidő, így kb. Fel5re érnék haza mindennap.

Nem tudom eldönteni melyik a jobb gyerek szempontjából.

Ha 4napot vagyok vele egyfolytában és 4et nélküle, vagy ha minden este itthon vagyok ?

Bocsi, ha nem túl érthetően fogalmaztam.

F/23

2023. nov. 22. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Kisgyereknek, foleg babanak az allandosag sokkal jobb, mintha osszevissza hol ott van apa, hol nem.
2023. nov. 22. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
22%

Én a helyedben elmennék álláskeresésire!

7700 bruttó / nap, max 110 nappal számolnak ha végig három év alatt a valós fizetéseddel voltál bejelentve, és ha a kilépőpapíropkat prezentálni tudod, az em baj, ha tövbb munkaheled is volt.

2 hónapig simán eléldegéltek abból az 500 ezerből ami már a "garantált bérminimum" öszegétől jár (fenti 7700/jogosultsági nap amit írtam).

Páropdnak szüksége lesz rád úgyis, mellesleg egedül könnyebben hibázhat! Ráadásul tél közelít, meg serintem újra járványszezon is, és remélem nem akarod majd eltemetni a gyereket két hetesen vagy három hónaposan...

Hamar megvan a baj, és a mai világban katasztrófa az egészségügy, főleg ha még messze is laktok a nagyobb városoktól...

2023. nov. 22. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
77%

Ha 3kor végzel és 20 perc lenne az út hogy hogy fél 5re érnél?

Azt is nézd pénzben mi a jobb? Illetve az 5 napoknál szabad lenne a hétvégéd? Viszont a 4nap munka 4 nap pihenőnél esetleg tudsz ügyeket intézni, viszont a reggeles - éjszakás váltások kemények lehetnek.

2023. nov. 22. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!