Ilyen munkarendben mit várnátok el férjetektől?
Én 8-16 óráig dolgozok, ő fixen 14-22 óráig.
2 gyermekünk van. Kíváncsi lennék ti mit várnátok el, hogy miket csináljon meg?
Pont hogy azt, hogy délelőtt főzze meg az ebedet, meg egy adag ruhát is bedobhat a mosógépbe.
Meg hogy ne érjék haza rendetlenségbe.
Vigye el a gyerekeket oviba, ha megy haza vásároljon be, és legalább a mosást tegye be, teregessen ki. Ha még nem is főz, oké. De ő is ott lakik, legalább az alap dolgokat csinálja meg.
Miből tart porszívózni? 10 p, felmosas megint ennyi. Mosást berakni 5p,teregetni 10p.
Legyen vásárlással együtt napi másfél óra. 9re viszi a gyerekeket pl, fel 10re otthon van, 11re kész is van mindennel, és még van ideje magával is foglalkozni. Aztán a főzés juthat nekem. De az hogy nem mos el semmit, nem csinál semmit na ez nem. Néha oké, nincs kedve, ereje pihenni akar ok. Én is néha. Na de ha soha 1 fogpiszkalot sem tesz arrebb. Na ott már én kiengedtem volna a hangom. 1x csinálta meg a férjem hogy cselédnek nézett, mikor nem volt mit felvenni, meg miből enni rajott. Ajánlom neked is.
Fele-fele, beleértve a hétvégi napokat is. Ha köti az ebet a karóhoz és "ugyanannyi időtök van rá".
Bár szerintem nem korrekt összehasonlítani, ő egyedül tölti el a délelőttöt, te meg nem.. vásárlás-főzés mellett is jutna bőven ideje pihenni, nem úgy, mint nekünk délutánonként..
vigye el a gyereket ,ės mosogason el .
våsårlås majd ha nem nagybevåsårlås én megcsinålom ėn tudom mit és milyen fajtåt akkarok venni.
19-es, talan azert, mert 3-4 emberre rendelni menut draga,hiszen ettol fuggetlenul reggeli-vacsi is kell meg pluszban. A bevasarlast meg nem mindenhol hozzak am ki hazhoz, lehet ezt neked nehez elkepzelni, de van ilyen.
Nalunk tesco van csak, az is par eve. Elotte semmi nem volt. Nem mindenki el Budapesten🤷♀️
Es a tesco is olyan, hogy amugy lenyegesen dragabb igy rendelve+ nem is mindig hozzak azt amit kerek es nincs minden a kinalatban. Olcsobb sokkal egy lidl-aldi bevasarlas. Takaritoval meg mit erek, ha amugy naponta kellene jonnie, legalabb 2x. Mert nem eleg az, hogy heti 1x hivom, de ennel gyakrabban meg nincs ra penzem :DD
Na, szoval nem minden fekete-feher. Meg kell oldani, igen, de nyilvanvaloan nem mindenkinel olyan egyertelmu a megoldas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!